• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yağız:Biz kendimize güveniyoruz
28 Şubat 2012 Salı 16:30

Yağız:'Biz kendimize güveniyoruz'

Konyaspor'un genç oyuncularından Serbay Yağız, Denizlispor maçından 3 puanla ayrlarak yeniden bir çıkış yakalayacakları konusunda kendilerine güvendiklerini söyledi.

Kartalspor karşısında alınan yenilgiye üzüldüklerini ancak bunun herşeyin sonu anlamına gelmediğine işaret eden Konyaspor'un genç oyuncularından Serbay Yağız, Denizlispor maçından 3 puanla ayrlarak yeniden bir çıkış yakalayacakları konusunda kendilerine güvendiklerini söyledi.

Takımların hedefleri doğrultusunda zorlu maçlar oynadıklarını ifade eden genç oyuncu Serbay Yağız, "Hedefe giden yolda her türlü sonuç alınabilir. Ama bizim gibi dirençli bir takıma Kartalspor maçında ilk 30 dakikada yediğimiz 3 gol ve ilk yarıdaki kötü oyun yakışmadı. Futbolun içerisinde olan ve normal karşılanan bu durumla inşallah bir daha karşılaşmayız. Biz iyi takımız. Bunu geride kalan 23 haftada gösterdik. Kaybettiğimiz maçlarda bile rakiplerimiz bize üstünlük sağlayamadı. Sadece bir maç kaybettik ve bu nedenle oturup ağlayacak, hedefimizden uzaklaşacak değiliz. İddiamızı son ana kadar devam ettireceğiz ve Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıma adına elimizden geleni yapacağız. 11 maçımız kaldı. Denizlispor ile sahamızda oynayacağımız karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak galibiyetlere bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA