• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Windows 10 Pro İşletmenizi Bir Adım Öne Taşıyacaktır
07 Mayıs 2021 Cuma 00:00

Windows 10 Pro İşletmenizi Bir Adım Öne Taşıyacaktır

Windows 10 Pro İşletmenizi Bir Adım Öne Taşıyacaktır

 

İşletmeler oldukları yerde kalmak istemezler. Bu  nedenle daha akılcı çözümler sunan profesyonel dijital ürünlerinden faydalanmak her zaman en iyi yollardan biri olacaktır. gerek küçük işletmeler için gerekse büyük işletmeler için yapılacak en iyi detay ise Windows 10 pro kullanımı olacaktır. çünkü Windows 10 pro farklı seçenekleri ile ofis kullanımı için tasarlanmıştır. Başta zararlı yazılımlar olmak üzere, bilgisayar korsanlarına karşı ve işletme verilerini koruyama karşı büyük bir titizlik sunar. Bu nedenle artık, günümüzde pek çok işletme sahibi personellerinin daha verimli çalışmasını sağlamak ve personellerini daha iyi bir şekilde koordine etmek için windows 10 pro satın al işlemi gerçekleştirmektedirler.

Windows 10 pro ile siz de verilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Özellikle sık seyahat eden işletme sahiplerinin karşılaştığı en büyük zorluklardan biri yolculukları esnasında diz üstü bilgisayarlarının çalınması durumudur. Dolayısı ile Windows 10 pro bu gibi problemler için de bir çözüm sunmaktadır. Verileri güvenli bir şekilde depoladıktan sonra, diz üstü bilgisayarlarda üstün bir şifreleme yapar. Bu sayede diz üstü bilgisayarların çalınması halinde işletmelere ait olan tüm bilgiler mükemmel  bir şekilde korunmuş olur.

Windows 10 pro sadece diz üstü bilgisayarların kullanımında değil, ofis içi masa üstü bilgisayarların korunmasına da  yönelik çalışmalar yapmıştır. Bilhassa yüz tanıma teknolojisi sayesinde en gizli verileriniz bile oldukça güvenli bir şekilde bilgisayarlarda saklı kalacaktır. Yüz tanıma teknolojisi sizlere aynı zamanda sadece güvenlik önlemleri değil, zamandan tasarruf etmenizi de sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.  Kızıl ötesi görüş sayesinde anlık olarak, bilgisayar kullanıcısının yüzünü tanır ve kötü niyetli kişilerin bilgisayara yaklaşmasını engeller. Hal böyle olunca windows 10 pro lisans satın al işlemleri ile hem gizliliğinizi en üst seviyeye çıkarmış olursunuz hem de manuel şifreleme gibi vakit kaybeden işlemlerden kendinizi uzaklaştırmış olursunuz.

Güvenlik Windows 10 pronun sadece bir özelliğidir. Bu özelliğe ek olarak daha onlarca farklı yanlarından windows 10 satın al işlemleri ile faydalanabilirsiniz.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA