• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Windows 10 Pro Güvenliği İle Koruma Altında Olun
09 Nisan 2021 Cuma 14:14

Windows 10 Pro Güvenliği İle Koruma Altında Olun

Windows 10 Pro Güvenliği İle Koruma Altında Olun

 

Windows, son sürümü pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Bunun başlıca nedeni ise hiç kuşkusuz üstün bir koruma özelliğinin olmasıdır. Windows 10 Pro başta bilgisayar korsanlarına karşı koruma sağlarken aynı zamanda da bilgisayarınızı kötü yazılımlara karşı ve çeşitli virüslere karşı da koruyan bir sürümdür. Windows 10 Pro satın al dediğinizden itibaren bilgisayarınız etkin bir şekilde korunmaya başar. Kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlarken, sürekli olarak güvenliğinizi tehdit eden unsurlara karşı da koruma özelliği gösterir. Aktif bilgisayar kullanımı yapan kişiler için harika bir sürüm olduğunu söyleyebiliriz.  Bu sürümün esas amacı, diğer sürümlerde görülen güvenlik açıklarını minimuma indirmektir.

Sadece güvenlik açıkları  için değil kolay  bir kullanım sunduğu için de pek çok kişi  tarafından sevilmiş ve hemen benimsenmiştir. Hem pratik bir kullanım imkanı sağladığı gibi hem de gerçek zamanlı koruma hem de bilgisayar kapalı iken de koruma sağlar. Üstelik güncellemeleri kendi başına otomatik olarak gerçekleştirmektedir. Yani sizler için yorucu olmayan bir sürümdür. Windows 10 satın al işlemlerinden hemen 15 dakika içinde bilgisayarınıza kurulumu yapılır. Ve  akabinde aktif hale getirilmiş olur.

Ayrıca bu sürümde parmak izi okuyucu ve yüz tanıma özelliği de mevcuttur. Hal böyle olunca kişisel bilgisayarlarınız için ve iş yerinde gizlilikle yürüttüğünüz projeleriniz için harika bir seçenek olacaktır. Bilhassa dijital ortamda aktif olarak, çalışan ve işi gereği sürekli olarak bilgilerini bilgisayarlarına aktaran kişiler için en iyi sürüm diyebiliriz.

Elbette Windows 10 satın alırken aldığınız sürümün lisanslı olduğuna da dikkat etmeniz şarttır. Her üründe olduğu gibi Windows işletim sistemlerinde de korsan sistemler mevcuttur. Bu sistemler sizi kötü yazılımlara karşı korumak yerine daha fazla zarar görmenize neden olabilir. Dolayısı ile Windows 10 pro lisans satın al seçeneğini kullanmanız gerekmektedir. Sizler için en iyi desteği hızlı ve güvenli bir şekilde sağlayan web sitesinden alışverişlerinizi kolay ödeme seçenekleri ile tamamlayabilirsiniz. Dijital dünyada her bakımdan rahat etmek istediğiniz de Windows 10 pro kullanmanız tavsiye edilir.
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA