• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Wikileaks hakkında son bomba !
19 Aralık 2010 Pazar 11:30

Wikileaks hakkında son bomba !

Şok iddia: Julian Assange İsviçre'de İsrail gizli servisi MOSSAD ile buluştu.

İsrail'in Haarezt gazetesi, El Hakika dergisi ve ABD'deki bir internet sitesi, Julian Assange'ın İsviçre'de İsrail gizli servisi MOSSAD ile buluştuğunu bildirdi.

ABD büyükelçileri ajan gibi çalıştı, görev yaptıkları ülkeleri dinlemeye aldı. Sonra kayda geçen bilgiler, ABD'ye aktarıldı. Nasıl olduysa ortaya Wikileaks adlı bir internet sitesi çıktı ve ABD'nin gizli belgelerini yayınladı. Türkiye, belge sayısında ikinci sırada yer alırken İsrail'le ilgili yazışmalar "sınırlı"sayıda kaldı. Bu şüphelerin oluştuğu bir ortamda TAKVİM kimsenin soramadığı şu soruyu sordu. "Wikileaks ile İsrail arasındaki bağlantı ne?" İşte tam bu noktada TAKVİM'in haberleri taşları yerine oturttu.

BİLGİLERİ MANİPÜLE ETTİ

Zira Wikileaks internet sitesindeki duvar kağıdında yer alan Türkiye köşesi ve Yahudi şifreleri, bağlantıyı gözler önüne serdi. Ve İsrail basınından Haaretz de İsrail- Wikileaks ortaklığını sütunlarına taşıdı. Gazete, Julian Assange tarafından kurulan sitenin, İsrail ile ortak çalıştığını yazdı. Haberde "Wikileaks'in, İsrail'in çıkarlarına hizmet edecek şekilde bilgileri manipüle ettiği" kaydedildi. Bir önemli haber de Arapça yayınlanan "El Hakika" adlı internet sitesinden geldi. Sitede "Assange ve İsrail gizli servisi MOSSAD, Cenevre'de toplantı yaptı. Assange, toplantıda İsrail'in güvenliğini veya diplomatik ilişkilerini zedeleyecek herhangi bir belge yayınlamamaya söz verdi" denildi. Derin ilişkiyi kanıtlayan bir yorum da Amerikan haber sitesi "Veterans Today"e aitti. Site editörlerinden Gordon Duff, Assange ile İsrailli yetkililerin gizli bir anlaşma yaptıklarını söyledi.

GÜCÜ DERiNLERDEN

Julian Assange, İngiltere'de özgürlüğün tadını çıkartıyor. Gizemli bir organizasyondan güç alan Assange'ın özgüveni ise herkesi şaşırtıyor.

HESAPLAR KARIŞTI!

İsveç'te 2 kadına tecavüzle suçlanan Julian Assange'ın 1 haftalık hapsi, sona erdi. Yahudi sevgilisi Jemima Goldsmith'in ödediği 250 bin sternlin kefaletle serbest bırakılan Assange, yeniden atağa geçti.

İngiltere'nin başkenti Londra'da kalan Assange, bu kez ABD'nin en büyük bankalarından Bank of America'ya meydan okudu! Bank of America Wikileaks'e kendi bankaları aracılığıyla yapılacak tüm para transfer işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı. Bu gelişmenin ardından Wikileaks hemen atağa kalktı. Wikileaks'ten yapılan açıklamada, özgürlüğe inanan kişilerin Bank of America'daki hesaplarını kapatmaları çağrısında bulunuldu. Sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile yapılan açıklamada, "İş yeriniz Bank of America ile çalışıyorsa, paranızı daha güvenli bir yere koymanızı tavsiye ederiz" denildi.

TAKVİM

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA