• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vural:Artık 3 puanı alacağız
01 Mart 2011 Salı 19:59

Vural:'Artık 3 puanı alacağız'

Konyaspor, iç sahada oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.
Konyaspor, iç sahada oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı. Vural "Bu hafta inşallah bizim beklediğimiz ve uzun zamandır alamadığımız, hepimizin çok özlediği 3 puanı taraftarımızla bütünleşip takımımızın hatasız oyunuyla muhakkak kazanmamız gerekiyor" dedi.
 
Spor Toto Süper Lig'de geçen haftayı deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor'a 2-1 yenilerek puansız kapatan Konyaspor, bu maçın ardından 1 günlük izin sonrası iç sahada Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Yılmaz Vural gözetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Batdal ve kaleci Orkun Uşak katılmazken, Basem Abbas takımla birlikte çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, üç gruba ayrılan oyuncuların dönüşümlü olarak yarı sahada yaptığı taktik çalışma ile devam etti.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural, Ankaragücü'nü taraftarında desteğiyle yenerek uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.
 
Ligin alt sıralarındaki diğer takımların bu hafta zorlu maçlar oynayacağını ifade eden Vural, "Ankaragücü'ne karşı kazanırsak çok büyük bir avantaj elde etmiş oluruz. Bu hafta inşallah bizim beklediğimiz ve uzun zamandır alamadığımız, hepimizin çok özlediği 3 puanı taraftarımızla bütünleşip takımımızın hatasız oyunuyla muhakkak kazanmamız gerekiyor. Birisi cezalı 2'si sakat 3 oyuncumuz kadroda olamayacak. Biz de takımımız içinde oyuncuların ne verip veremeyeceğinin farkındayız. En iyi 11'i sahaya çıkarıp bize çok gerekli olan 3 puanı alıp, gelecek haftalarla ilgili umudumuzu devam ettirmek istiyoruz. En doğru uygulamamızı yapıp 3 puanla bizde artık tanışmak istiyoruz. Çünkü kaybetmek inanılmaz kötü bir olay. Hepimizi inanılmaz geriyor. Takımdaki pozitif gelişmenin puana yansıyacak uygulamasını bu hafta yaparız" diye konuştu.
 
Spor Toto Süper Lig'de 16 puanla 17. sırada yer alan Konyaspor, en son ligin 15. haftasında iç sahada Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek galip gelmişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA