• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Volkandan G.Saraya kağıt cevabı!
04 Ağustos 2015 Salı 11:09

Volkan'dan G.Saray'a kağıt cevabı!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel Galatasaray'ın yaptığı 4 yıldızlı kağıt göndermesine cevap verdi.

Galatasaray, Pazar akşamı TT Arena’da bu sezon ilk kez taraftarının karşısına çıkıyordu. Rakip İtalyan devi Inter. Üstelik eski dost Roberto Mancini yuvaya dönmüştü. Böyle bir maçta insanın aklına her şey gelirdi de Selçuk İnan’ın Mert Çetin’den aldığı notu Burak’a vermesi, golcü futbolcunun da Sneijder’a iletmesi ve Hollandalı yıldızın o notu Mancin’ye götürmesi kimsenin aklına gelmezdi. Üstelik notta 4 yıldız vardı ve hedefteki adam F.Bahçe’nin kaptanı Volkan Demirel’di. Volkan bir anda TT Arena’daki G.Saray-Inter maçının önüne geçti. G.Saraylı futbolcular tarafından Volkan’ın Mancini’ye gönderme içerikli 450 gün önce yaptığı “Şampiyon F.Bahçe” esprisi unutulmamıştı.

G.SARAYLILAR VOLKAN’I NEŞELENDİRDİ

F.Bahçe kaptanının 4 yıldızlı mesaja tavrı merak konusu oldu. Shakhtar ile oynanacak kritik Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına konsantre olan Volkan Demirel ise G.Saraylı futbolcuların özenle hazırladığı eylem için yakın çevresine sadece “Mesaj konusuna çok girmek istemiyorum. Görünce çok güldüm” demekle yetindi.

Peki, Volkan, Shakhtar maçıyla ilgili ne düşünüyordu. İşte tecrübeli kalecinin dostlarıyla paylaştığı o duygu ve düşünceleri: “Çok özledik. Ben Şampiyonlar Ligi ile ilgili her şeyin çok özel olduğunu, bir futbolcunun hayatında yaşayabileceği en zirve duygular olduğunu düşünüyorum. Buna inanıyorum.

F.BAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE AİT

F.Bahçe’nin de oraya ait olduğunu düşünüyorum. Bizim yaşadığımız ve unutamadığımız çok şey var Şampiyonlar Ligi ile ilgili. Özellikle o Sevilla maçı, penaltılar, hayatım boyunca en çok heyecanlandığım ve her hatırladığımda beni hâlâ o günlere geri götüren anlar olarak hafızamda yerini almış durumda. Hiçbir zaman o arenadaki başarıların tadını başka maçlar vermiyor. Orada olmalıyız. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu yıla da çok iyi başladım. Yine ben sahne alacağım. Gol yemeyeceğiz buna bütün kalbimle inanıyorum ve atacağız. Bizim elimizde çok iyi silahlar var.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA