• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Volkana Süper teklif
24 Nisan 2012 Salı 09:25

Volkan'a 'Süper' teklif

Fenerbahçe, milli file bekçisinin sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı.

Fenerbahçe, milli file bekçisinin sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Yönetici Ali Yıldırımın masaya oturacağı tecrübeli eldivenin yıllık 1.5 milyon euro olan ücretinin 2.5 milyon euroya çıkarılıp imza attırılacağı belirtildi.


Fenerbahçe’nin, G.Saray derbisinde yaptığı müthiş kurtarışlarla galibiyetin mimarı olan Volkan Demirel’in sözleşmesini uzatmak için harekete geçtiği ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler’in 30 Haziran 2013’e kadar anlaşması olan tecrübeli file bekçisiyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi.

1 MİLYON EURO ZAM

Yönetim adına Volkan’la görüşmeleri Başkan Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’ın yapacağı belirtildi. Her fırsatta Fenerli olduğunu ifade eden ve kovulmadığı sürece ayrılmayacağını belirten tecrübeli eldivene yıllık 1.5 milyon euro olan ücretinin 2.5 milyon euro’ya çıkartılması teklif edilecek.

3 YILLIK İMZA ATACAK

Başkan Aziz Yıldırım’ın şike soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından sakal bıkarak Yıldırım’a desteğini ortaya koyan milli kalecinin kendisine yapılacak öneriyi kabul edeceği ifade ediliyor. Volkan’ın imzalayacağı yeni sözleşmesinin ise 3 yıl olması bekleniyor.

GALİBİYETİ KUTLADIK

Bu arada Volkan Demirel, Galatasaray derbisi sonrası TT'Arena’da sevinmelerine tepki gösterenlere “Biz galip geldiğimiz için sevindik. Bazıları gibi berabere kalınca değil. Mehmet Topuz da kimseye gönderme yapmadı. Lakabı kangal olduğu için kangal taklidi yaptı” cevabını verdi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA