• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vizyona 10 film girecek
28 Nisan 2016 Perşembe 10:43

Vizyona 10 film girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girecek.

Gary Marshall'ın yönettiği komedi türündeki "Özel Bir Gün", anneler gününde üç jenerasyonu bir araya getiriyor.

"Brooklyn"

Genç İrlandalı göçmen Eilis Lacey'nin 1950'ler Brooklyn'inde geçen hikayesini konu alan "Brooklyn"de başrolleri  Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Emory Cohen ile Hugh Gormley paylaşıyor.

"Baskın Günü"

Aksiyon meraklılarının ilgisini çekecek "Baskın Günü", Paris'te yaşayan Amerikalı genç bir yankesicinin içinde cüzdandan çok daha fazlasının bulunduğu bir çantayı çalmasının ardından CIA'in en çok aradığı isimler arasına girmesini anlatıyor.

"Bay Doğru"

Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth, Douglas M. Griffin, James Ransone ve Anson Mount'un oynadığı "Bay Doğru"nun yönetmenliğini Paco Cabezas yaptı. 

"Kurdun Uyanışı"

Shaofeng Feng, Shawn Dou, Ankhnyam Ragchaa ile Yin Zhusheng'in oynadığı "Kurdun Uyanışı" film 1967 yılında Moğolistan'ın iç kısımlarında geçiyor.

"Yeni Ahit"

2016 Altın Küre Ödüllerinde "Yabancı Dilde En İyi Film" adayı olan komedi filmi "Yeni Ahit", Benoit Poelvoorde, Catherine Deneuve, François Damiens gibi Fransız sinemasının tanınmış oyuncularını bir araya getiriyor.

"Ratchet and Clank"

Playstation 2'nin sevilen ve en çok satılan video oyunlarından olan "Ratchet & Clank" serisinin ilk sinema uyarlaması film, hayranlarına aksiyon dolu yeni bir evrenin kapılarını açmayı amaçlıyor.

"Kadere Tutsak"

Haftanın Türk filmlerinden "Kadere Tutsak"ta başrolleri, Murat Ünaloğlu, Ateş Kantaroğlu, Ümit Sağlam ile Şakir Aydın paylaşıyor.

"Magi"

Korku ve gerilim türündeki "Magi", hamile kızkardeşi Marla'nın ani ve esrarengiz ölümüyle ilgili gerçeği araştıran Amerikalı gazeteci Olivia Watson'un İstanbul'da yaşadığı macerayı konu alıyor.

"Emicem Hospital"

Türk filmi "Emicem Hospital", Film, Karadeniz'in küçük bir sahil kasabasında yer alan ve geleneksel yöntemlerle yönetilen tuhaf bir hastahanede geçen komik olaylar etrafında dönüyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA