• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vitor Pereira: Konyaspor, Galatasaraydan daha güçlü
29 Mart 2016 Salı 14:10

Vitor Pereira: Konyaspor, Galatasaray'dan daha güçlü

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Torku Konyaspor'un Galatasaray'dan daha güçlü olduğunu düşünüyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, takıma milli arada, Salı gününe kadar izin verdi. Bu arada asistanlarıyla ligin kalan haftalarında karışılaşacakları rakiplerini mercek altına aldı. Tecrübeli teknik adam, Can Bartu Tesisleri'nde rakiplerin maç kasetleriniizledi. Video analizler yaptı. Portekizli teknik adam özellikle Osmanlıspor maçından sonra oynanacak Konyaspor maçının üzerinde titizlikle durdu.

Pereira video- analizlerden çıkan sonuçları oyuncularına izletmeye başlayacak. Öncelik Osmanlıspor maçında. Pereira ligin 28'inci haftada deplasmanda karışılacakları Konyaspor maçına büyük önem verirken bu karşılaşmayı şampiyonluk yarışında en kritik viraj olarak görüyor.

''Konyaspor, Galatasaray'dan daha güçlü''

Vitor Pereira yardımcıları ile yaptığı analiz toplantılarında, "Şampiyonluk yolunda bu iki karşılaşma bizim için çok hayati önem taşıyor. Osmanlıspor'un hücum hattı, Konyaspor'un ise savunma anlayışı mükemmel. Bu iki maçtan 6 puan çıkarabilirsek harika bir iş yapmış oluruz. Şampiyonluk için önemli adımlar atarız" bilgilerini paylaştı. Pereira'nın, Konyaspor maçını Galatasaray derbisinden daha fazla önemserken, "Galatasaray'ın gücü belli. Ama Konyaspor'un durumu ortada. Ligdeki konumuda Galatadaray'dan iyi olduklarını gösteriyor" ifadelerini kullandı. Pereira'nın bir yardımcısını Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği maçına göndereceği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA