• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vinç üretimi yapan fabrikada patlama
14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:00

Vinç üretimi yapan fabrikada patlama

Konya’da vinç imalatı yapan bir fabrikada, kamyon üzerine vinç takıldığı sırada henüz belirlenemeyen nedenden dolayı aracın mazot deposunda patlama meydana geldi.
 Konya’da vinç imalatı yapan bir fabrikada, kamyon üzerine vinç takıldığı sırada henüz belirlenemeyen nedenden dolayı aracın mazot deposunda patlama meydana geldi. Patlamada elinde ve yüzünde yanıklar oluşan bir kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ayyıldız Caddesinde, araçların üzerine vinç imalatı yapan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde çalışmaya başlayan fabrika işçileri bir kamyonun üzerine vinç monte etmeye başladı. Kamyonun üzerinde çalışan işçiler, mazot deposunu doldurmaya başladığı sırada henüz belirlenemeyen nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamada elinde ve yüzünde yanıklar oluşan Mevlüt A. olayı yara almadan atlatan arkadaşları tarafından fabrikadan çıkartılarak kendi araçlarıyla özel bir hastaneye götürülüp tedavi altına alındı. Patlama sırasında fabrikadan dışarıya kaçtıkları için yara almayan işçiler itfaiye ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlamanın olduğu fabrikaya müdahale etmeye başladı. Patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalelere sonrası kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Patlama sonrası fabrikanın önünde bekleyen işçiler itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi.
Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA