• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vefa borçlarını ödüyorlar
18 Aralık 2012 Salı 11:41

Vefa borçlarını ödüyorlar

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sanatçıların İstanbul'a olan vefa borçlarını ortaya koydukları en güzel sanat eserleriyle ödediklerini söyledi.
Demet Sabancı Çetindoğan'ın kurucusu olduğu World Travel Channel'da yayınlanan, ''Şimdi Fotoğraf Zamanı'' programı kapsamında düzenlenen ve sergilenen fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin eğitime harcanacağı ''Benim İstanbul'um'' fotoğraf sergisinin açılışı, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi.
Serginin açılışında konuşan Emine Erdoğan, sergideki İstanbul fotoğraflarının sanatsever ve hayırseverlerin katkıları ile okula dönüşecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İstanbul'un sakinlerinin İstanbul'a çok şey borçlu olduğunu vurgulayan Erdoğan, ''Sanatçılarımız İstanbul'a olan vefa borçlarını, ortaya koydukları en güzel sanat eserleri sayesinde ziyadesi ile ödüyorlar. İnşallah hayırseverlerimiz, sanatseverlerimiz de bu eserlerin bir okula dönüşmesini sağlayarak, bu güzel şehre vefa borçlarını bir kez daha ödemiş olacaklar'' dedi.
Fotoğrafların satışından elde edilen gelirin UNICEF'in okul öncesi eğitime katkı projesine bağışlandığı bildirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA