• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vaslui Teknik Direktörü Sumudica: Bu bir zafer
02 Ağustos 2012 Perşembe 02:27

Vaslui Teknik Direktörü Sumudica: Bu bir zafer

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Rumen Vaslui'nin teknik direktörü Marius Sumudica, kendisi için zafer niteliğinde bir sonuç aldıklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına Türkçe ''iyi akşamlar'' diyerek başlayan ve oldukça mutlu görünen Sumudica, ''Takımımı tebrik ediyorum. Avrupa kupalarına benim için zafer niteliğinde bir maçla başladılar'' ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe taraftarının muhteşem bir atmosfer yarattığını kaydeden Rumen teknik adam, şöyle devam etti:
''Çok güçlü bir takımla karşılaştık, çok değerli oyuncuları var. Ancak bizim de marka haline gelmiş Fenerbahçe'den aşağı kalır yanımız yoktu. Gol atamadık, ama çok iyi bir ilk yarı çıkardık. İkinci yarıda, ilk yarının sonucu belki bizi biraz etkiledi. Rakibimiz 4-4-2'ye döndü, bir ara 3 forvetle oynadılar. Sonunda avantajlı bir sonuç aldık. İkinci maçta golsüz beraberlik de bize yeter.''
-''İkinci maça sıfırdan başlamamız gerekiyor''-
İlk maçın sonucunun hiçbir şey ifade etmediğini vurgulayan Sumudica, ''İkinci maç ateşten gömlek olacak'' dedi.
Birçok oyuncusunun bugün ilk defa uluslararası arenada deneyim kazandığını anlatan Marius Sumudica, ''Bu akşamki sonucu unutup, ikinci maça sıfırdan başlamamız gerekiyor. İkinci maç için 0-0 beraberliği düşünmüyorum. Beraberliğe oynadığınız zaman kaybediyorsunuz. Defans oynamayı sevmiyorum, bunu ilk yarıdaki futbolla kanıtlamış olduk'' diye konuştu.
Sumudica, maçtan önce Rumen basınında Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili çıkan olumsuz haberlerin sorulması üzerine, şunları söyledi:
''Türk halkına, Fenerbahçe Kulübü'ne çok büyük saygımız var. Çok değerli Fenerbahçe Kulübü Başkanı'na sağlık diliyorum. Özgürlüğün tadını çıkarmasını, bundan sonra daha iyi günler geçirmesini canı gönülden diliyorum. Fenerbahçe başkanını, takımını ve taraftarlarını büyük bir sevgi ve saygıyla Romanya'ya bekliyoruz.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA