• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vandaki yetimlere elbise yardımı
04 Nisan 2012 Çarşamba 18:14

Van'daki yetimlere elbise yardımı

Konya İHH-AYDER 16-31 Mart Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Van merkezde bulunan İHH geçici konteyner yerleşim merkezinde bulunan yetimlerle buluştu.
Konya İHH-AYDER  “16-31 Mart Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında Van merkezde bulunan İHH geçici konteyner yerleşim merkezinde bulunan yetimlerle buluştu.
Konya AYDER Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllülerinden oluşan ekibi İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Yetim günleri kapsamında Van ilinin konteyner kentinde 250 yetim ve aileleriyle bir araya geldi.

 İHH geçici konteyner yerleşim merkezi çadırında gerçekleşen programa Konya İHH Derneği Başkanı Hidayet YILMAZ, AYDER Yönetim kurulu üyesi Mustafa ERİKCİ, İHH gönüllüsü Kerem ÖZCAN, Konya TV Kameramanı Sami ATICI, Karaman İnsani Yardım Derneğinden Mustafa SEKMEN ve İş adamı Adem TÖPLEK katıldı.
Düzenlenen programda konuşma yapan Konya İHH Derneği Başkanı Hidayet YILMAZ, Yetim annelerine ve yetimlerimize sizlerle birlikte olmanın gerçekten çok büyük bir mutluluk olduğunu söyleyerek, geçek mutluluğu ise: çocuklarımızın hayata daha ümitle bakmalarını, onların Rabbini bilen, O’na kul olan, ailesine ve toplumuna faydalı birer insan yetiştirdiğimizde yaşarız diye ümit ediyorum dedi. Bizler ve siz annelerin  bu görev bilincinde olarak secde eden bir toplum yetiştirmek için bu çabayı beraberce devamlı göstermek mecburiyetindeyiz. Dedi.  Program sonunda AYDER’in Konyalı hayırseverlerin bağışlamış oldukları ayakkabı, elbiseler, oyuncaklar, saat ve benzeri hediyeleri Konyalılar adına ziyareti gerçekleştiren heyetimiz tarafından gerçek sahiplerine hediye edilerek program son buldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA