• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Van için yapılan oyuncak yarışması sona erdi
16 Nisan 2012 Pazartesi 16:51

Van için yapılan oyuncak yarışması sona erdi

Merve Eğitim Kurumları, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi ve FİMA Kırtasiye'nin destekleriyle organize edilen ''Van'daki arkadaşlarıma oyuncak yapıyorum'' yarışmasında üç ayrı kategoride 35'er oyuncak
Merve Eğitim Kurumları, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi ve FİMA Kırtasiye'nin destekleriyle organize edilen ''Van'daki arkadaşlarıma oyuncak yapıyorum'' yarışmasında üç ayrı kategoride 35'er oyuncak sahibi öğrenciye törenle ödülleri verildi.

Yarışma koordinatörü Ahmet Memiş, Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende, Konya ve ilçelerini kapsayan yarışmaya toplam 11 bin 43 eserin katıldığını söyledi.

Jüri üyelerinin, eserleri üç ayrı kategoride değerlendirdiğini anımsatan Memiş, ''Daha sonra ise başarılı buldukları 105 eserin ödüllendirilmesini uygun buldular. Yarışmada üç ayrı kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Bu yarışmamıza 75 ilköğretim okulundan öğrencilerin katılması bizleri mutlu etmiştir. Katılımlarından dolayı okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerimize Merve Eğitim Kurumları adına teşekkür ediyoruz'' dedi. Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı ise Merve Eğitim Kurumları ile FİMA Kırtasiye'nin katkılarıyla gerçekleştirile yarışma sonucu toplanan oyuncakları Van'daki çocuklara ulaştıracaklarını bildirdi. Ardından üç ayrı kategoride birinci olan 10 öğrenciye diz üstü bilgisayar, 6 öğrenciye bisiklet, 3 öğrenciye fotoğraf makinesi, 9 öğrenciye MP5 çalar, 17 öğrenciye MP4 Çalar, 43 öğrenciye MP3 Çalar, 20 öğrenciye akıllı oyuncak verilirken, yarışmaya katılan okulların müdür ve yöneticilerine teşekkür belgesi takdim edildi.
AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA