• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Valilik iftarda buluşturdu
09 Ağustos 2012 Perşembe 11:56

Valilik iftarda buluşturdu

Konya valiliği tarafından düzenlenen iftar programında Konya İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi üyeleri bir araya geldi. Vali Doğan, İl özel idaresi ile ilgili olarak...
Konya valiliği tarafından düzenlenen iftar programında Konya İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi üyeleri bir araya geldi. Vali Doğan, İl özel idaresi ile ilgili olarak, ‘‘3 yıllık dönemde ciddi herhangi bir yolsuzluğa adı karışmayan, geçmişe göre çok daha etkili ve verimli hizmetler üretebilen ve yaptığı uygulamalarla tüm Türkiye’ye örnek olan güzide bir kurum haline dönüştü’’ dedi.

Konya İl Özel İdaresi’nde düzenlenen iftar programına Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, meclis üyeleri, idari personel ve çok sayıda gazeteci katıldı. Yemekten sonra konuşan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, il özel idarelerinde geçen 7 yıllık süre içerisinde oturmuş kurumsal bir kültürün izlerini gördüklerini söyledi. Vali Doğan, “Özel İdareler baktığımızda sadece kendi üyeleri açısından değil, dışarıdan gözlemlerle de güvenli bir kurum inşa etmekte. Bunu Konya İl Özel İdaresi ekseninde özellikle ifade etmek istersek, söz gelimi Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İl Özel İdaresinin çalışma performansına güvenerek bu yıl içerisinde bize 130 milyon liralık bir kaynak gönderdi. Yani siz eğer gerçek bir kurum haline dönüşüyorsanız, kamu hizmetlerini saydam, hesap verilebilir bir şekilde yerine getirebiliyorsanız halk bunu izliyor ve bu güveni size tebliğ ediyor. Ben burada özellikle İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıma İl Özel İdaresinde bu işi birlikte yürüttüğümüz arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü Konya İl Özel İdaresi benim görevde bulunduğum son 3 yıllık dönemde ciddi herhangi bir yolsuzluğa adı karışmayan, geçmişe göre çok daha etkili ve verimli hizmetler üretebilen ve yaptığı uygulamalarla tüm Türkiye’ye örnek olan güzide bir kurum haline dönüştü” şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygusunun en üst seviyelerde yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, “Bizler sizlerle birlikte hizmet neferiyiz. İnşallah hizmet neferi olma yolunda da devam edeceğiz, bir kitapta şunu okumuştum ve çok etkilendim, ‘Dünya’nın en tehlikeli silahı alevlenen insan ruhudur’ diyor, bizlerde inşallah alevlenen ruhumuzla hiç birşeyi kaybetmeden Konyamıza ve ülkemize en iyi hizmetleri götürme yolunda mücadelemizi göstereceğiz, İl Özel idaremizin çalışmalarıyla bir çok köyümüzün de kalkındığını biliyoruz, memleketimizde ciddi çalışmalar var, daha güzel günler geliyor” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA