• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Toprak’tan KGC’ ye ziyaret
19 Kasım 2019 Salı 17:54

Vali Toprak’tan KGC’ ye ziyaret

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi. Vali Toprak, Kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada Konya basınını sürekli takip ettiğini söyleyerek Konya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ve yönetimini de çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Konya’nın yatırımlarını birebir takip eden ve Konya’nın en çok sevilen Valileri arasına adını yazdıran Vali Cüneyit Orhan Toprak, Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ile kahvaltıda bir araya geldi. Vali Orhan Toprak, Başkan Sefa Özdemir ve yönetim Kurulu üyeleriyle Konya gündemine dair başlıkları değerlendirdi. Konya basınını sürekli takip ettiğini belirten Vali Toprak, Konya basınını şehre ve ülkeye katkılarından dolayı tebrik etti.

Selçuklunun başkenti Konya'da bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Vali Toprak, Konya'nın tarımsal potansiyelinin yanında sanayi ve turizm potansiyeliyle de gelecek vadeden bir şehir olduğuna dikkat çekti. Bu anlamda Konya’nın geleceğine dair yapılan ve yapılacak her başlıkta Konya basınının katkı sunduğunu da anlattı. Konya’nın diğer şehirler için de önemli bir model teşkil ettiğini de söyleyen Vali Toprak, “Konya Gazeteciler Cemiyeti binasında asılı bulunan gazetecilik yeminine bağlı olarak çalışan Konyalı gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Konya’nın bugünü ve gelecekteki görünümü adına sizlere büyük görevler düşüyor ve bu görevi hakkıyla yaptığınızdan eminim. Başta Konya Gazeteciler Başkanı Sefa Özdemir olmak üzere yönetim kurulu ve tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu sorumluluğun bilincinde olduğunu biliyor çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

vali-topraktan-kgc-ye-ziyaret-haber-fotolari-3.jpg

Gazetelerin içinde bulunduğu ekonomik durumu anlatarak konuşmasına başlayan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir de "Son yaşanan süreçle birlikte zorda olan Anadolu basını kâğıt fiyatlarının artmasıyla birlikte daha da zora girdi. Bir de ikinci yargı paketinde resmi ilanlarla ilgili bazı başlıklar yerel basınımızı iyice tedirgin etmektedir.Biz cemiyet olarak bu durumu ilgili makamlara raporlar halinde sunuyoruz. Devletimizin bu alanda desteğini de bekliyoruz. Özellikle internet yasası ile de yeni düzenlemelerin yapılması gerektiğini de ifade ediyoruz. Yerel basın bir şehrin her şeyidir” diyerek Vali Cüneyit Orhan Toprak’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA