• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Erol: Ben istedim
04 Haziran 2016 Cumartesi 17:22

Vali Erol: Ben istedim

Konya Valisi Muammer Erol, Merkez Valiliğine atanmasıyla ilgili konuştu. Bu kararın ardından farklı düşüncelerin oluşabileceğini ifade eden Erol "Canı gönülden bu kararı arzuluyordum" dedi.

Merkez Valiliği'ne atanan Konya Valisi Muammer Erol, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay
Üniversitesi'nin yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştireceği yeniliklerin tanıtım toplantısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Merkez Valiliği'ne atanmasını da değerlendiren Erol, atamayı kendisinin talep ettiğini açıkladı. Erol "Konya'dan Merkez Valiliği'ne atama yapılması farklı düşüncüleri akla getirebilir. Böyle durumlarda 'Ne yaptı ki bu adam, illa bir bela yapmıştır, bir siyasinin ayağına basmıştır' diyerek siyasilere fatura kesilmeye çalışılır. Ancak böyle birşey yok.  Canı gönülden bunu arzu ediyordum. En az 6 aydır da bu arzumu ilgilere, yetkililere arz etmiştim" dedi.

Konyalılardan kendisi için dua isteyen Erol "Bizim ismimiz bir şekilde anıldığında sizlerin dilinden ve gönlünden bir 'Allah razı olsun' çıkacaktır. Hele hele Rabbinizle başbaşa kaldığınızda, dua ederken, arada bir 'böyle bir isim vardı, onu biz sevmiştik ama senin hatırına sevmiştik, ondan razı ol' derseniz biz de Konya'dan beratımızı almış oluruz" şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA