• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Canbolat’tan bayram mesajı
11 Eylül 2016 Pazar 10:00

Vali Canbolat’tan bayram mesajı

Konya Valisi Yakup Canbolat Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Canbolat'ın mesajı şöyle:

"Toplumsal birlikteliği sağlayan, manevi değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramları fırsat bilerek sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeli, kırgınlıkları gidermeli, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeliyiz.

Bayram gününün sevinç ve coşkusunu ulaşabildiğimiz her gönüle taşımalı; yetim, kimsesiz, çocuk ve yaşlıların tebessümüyle günümüzü süslemeliyiz. Kalpleri karartan küskünlüklere son vermeliyiz.

Bayramların paylaştıkça anlam kazandığının idrakiyle, kardeşlik hukuku içerisinde hiçbir ayırım yapmaksızın, kimseyi bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeli, bu müstesna günlerin manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte paylaşmalı ve yaşamalıyız.    

Bu duygu ve düşüncelerle; Konyalı hemşehrilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA