• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vahşet
06 Temmuz 2014 Pazar 08:45

Vahşet

Doğu Kudüs'te geçen hafta Yahudiler tarafından kaçırılarak öldürülen Filistinli çocuğun otopsi raporu açıklandı. Tüyler ürperten raporda Yahudi yerleşimcilerin, 15 yaşındaki Muhammed'e benzin içirdikten sonra onu diri diri yaktığı belirtiliyor.

İsrail'in Filistinlilere yönelik vahşeti tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz Perşembe günü Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılarak öldürülen Filistinli Muhammed Ebu Hudayr'ın otopsi raporu açıklandı. Tüyler ürperten raporda, Yahudi yerleşimcilerin 15 yaşındaki Muhammed'e benzin içirdikten sonra onu diri diri yaktıkları belirtildi. Daha önce vücudunda yanık izleri olduğu ifade edilen Hudayr'ın otopsi raporu, Filistin'deki Ebu Kabir Adli Tıp Enstitüsü tarafından yayınlandı.

YANIKLARLA KAPLI

Raporda, Hudayr'ın ölüm sebebinin, 'yakma ve yakmadan kaynaklanan komplikasyonlar' olduğu belirtildi. Raporda, Ebu Hudayr'ın akciğerlerinde, canlı iken yanıcı maddelerin bulunduğuna rastlandığı ve onun bu şekilde ölüme terkedildiği ifade edildi. Vücudunun yüzde 90'ının yanıklarla kaplı olduğunun kaydedildiği raporda, yanıkların birinci dereceden dördüncü dereceye kadar olduğu vurgulandı. Filistin'de ölü bulunan 3 yerleşimciyi bahane eden Yahudi yerleşimciler Muhammed Ebu Hudayr'ı öldürmüştü.

ONBİNLER UĞURLADI

Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Kudüs'ün kuzeyindeki Şufat beldesinde sabah saatlerinde Yahudi yerleşimcilerce kaçırılmasının ardından ölü olarak bulunmuştu. Doğu Kudüs'te önceki gün Ebu Hudayr için düzenlenen cenaze törenine yaklaşık 10 bini aşkın Filistinli katılmıştı. İsrail askerlerinin Filistinlilere karşı gözyaşartıcı gaz, gerçek ve plastik mermi kullanarak saldırması sonucu 100'ü aşkın Filistinli yaralanmıştı.

İsrail yine saldırdı

 

Kudüs'ün kuzeyindeki er-Ram beldesi ile Kalendiya kontrol noktasında 15 yaşındaki Filistinli Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr'ın Doğu Kudüs'te geçen Perşembe kaçırıldıktan sonra öldürülmesini protesto etmek amacıyla toplananlara İsrail askerlerinin saldırısı sonucu 6 Filistinlli yaralandı. Yaralanan ve durumları ağır olan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. İsrail askerlerinin plastik ve gerçek mermi yanında ses ve gaz bombasıyla saldırması sonucu gazdan etkilenen onlarca kişi de ayakta tedavi edildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA