• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uzun Hikâyenin çekimleri sürüyor
30 Nisan 2012 Pazartesi 12:34

Uzun Hikâye'nin çekimleri sürüyor

Osman Sınavın, çekimleri devam eden yeni filmi Uzun Hikayenin birçok usta oyuncuyu konuk eden geniş kadrosu dikkat çekiyor!

Osman Sınav’ın, çekimleri devam eden yeni filmi “Uzun Hikaye”nin birçok usta oyuncuyu konuk eden geniş kadrosu dikkat çekiyor! Her biri yetenekleri ile filme ayrı tatlar katan oyunculardan Cihat Tamer okul müdürü, “Leyla ile Mecnun” dizisinin “Erdal Bakkal”ı Cengiz Bozkurt ise okulun müstahdemi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zamansa heyecanlı ve romantizm yüklü “Uzun Hikaye”nin çekimleri Kütahya, Adapazarı, Altınoluk gibi farklı bölgelerde devam ediyor. Sinema ve dizilerin sevilen oyuncusu Cihat Tamer ve son dönemde “Erdal Bakkal” karakteriyle adından sıkça söz ettiren Cengiz Bozkurt ise, okul müdürünü ve müstahdemi canlandırdıkları çekimlerini tamamladılar.

Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 10 yıla yakın zamandır hayata geçirmek istedikleri “Uzun Hikaye”; edebiyat dünyasının çok özel ve usta isimlerinden Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden, son yılların öne çıkan önemli senaristlerinden Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırıldı.

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Uzun Hikaye”; projeyi onurlandıran usta oyuncular Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşıray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkas, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı Ürün, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Melih Çardak ve Ufuk Karaali ile de büyük yankı uyandıracak. Filmde bu usta isimlere, yine son dönem Türk sineması ve televizyonlarının genç ve başarılı oyuncuları Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Taha Yusuf Tan, Fatima Betül Cordal ve daha birçok sürpriz isim eşlik ediyor.

Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Uzun Hikaye”; hikayesi, oyuncu kadrosu, müzikleri ve senaryosu ile gelecek sezonun en çok konuşulan filmlerinden biri olmaya aday.
 
“UZUN HİKAYE” KÜNYE
Ali    :  Kenan İMİRZALIOĞLU
Emin Efendi   :  Altan ERKEKLİ
Tren Şefi   : Güven KIRAÇ
Şeref    : Zafer ALGÖZ
Okul Müdürü   :  Cihat TAMER
Savcı    : Mahir GÜNŞİRAY
Kamil Zeki Bey  : Mustafa ALABORA
Çerçi Abdullah  :  Şener KÖKKAYA
Musa Çavuş   : Osman ALKAS
Müstahdem   : Cengiz BOZKURT
Makasçı   : Mustafa ÜSTÜNDAĞ
Selami   :  Erkan AVCI
Gazozcu Nurettin  :  İsmail HAKKI ÜRÜN
Kara Turan   :  Bora KOÇAK
Foto Tombul  : Ferdi KURTULDU
İstasyon Şefi  : Ufuk KARAALİ
Zopuroğlu   :  Melih ÇARDAK
Münire   : Tuğçe KAZAZ
Mustafa   : Ushan ÇAKIR
Ayla    :  Damla SÖNMEZ
Celal    : Taner ÖLMEZ
Mustafa - 15 Yaş  : Batuhan KARACAKAYA
Feride   :  Elif ATAKAN
Üçgen Erdoğan  :  Buğra BAHADIRLI
Makasçının Karısı  : Başak KASACI
Mustafa - 5 Yaş  : Taha Yusuf TAN
Makasçının Kızı  : Fatma Betül CORDAL
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA