• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üzülmezden KTO seçimleriyle ilgili açıklama
01 Mayıs 2013 Çarşamba 15:57

Üzülmez'den KTO seçimleriyle ilgili açıklama

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanlığı için Selçuk Öztürk'ü desteklediği yönünde çıkan haber ve yorumlara ilişkin, "20 yıl hizmet verdiğim Konya Ticaret...
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanlığı için Selçuk Öztürk'ü desteklediği yönünde çıkan haber ve yorumlara ilişkin, "20 yıl hizmet verdiğim Konya Ticaret Odası'nın 11 Mayıs'ta yapılacak meslek komitesi seçimlerinde hiçbir başkan adayını destekliyor değilim" dedi.
     Üzülmez, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kendisinin desteklediği ve karşısında bulunduğu hiçbir başkan adayının olmadığını söyledi.
     Kamuoyunda, oda yönetimi tarafından şahsına AK Parti Genel Merkezi'nden oda seçimleriyle ilgili baskı yaptırıldığı yönünde bilgi kirliliği oluşturulmak istendiğini ifade eden Üzülmez, şunları kaydetti:
     "Bu, kendi gücü ve seçmenin gücüne inanmayıp, halkın önüne çıkan bazı kişilerin acizliğini göstermektedir. Şu bilinmelidir ki, şahsıma bugüne kadar AK Parti Genel Merkezi'nden ve Genel Başkanımızdan oda seçimleriyle ilgili hiçbir talep ve telkinde bulunulmamıştır. KTO seçimlerinde aday çıkarmayacağımı çeşitli vesilelerle kamuoyuyla paylaştım. Şimdi de ifademi yeniliyorum. Seçim arifesinde olduğumuz bu günlerde birileri çıkıp, benim mevcut başkanı desteklediğim imalarına kapılmasın. Hiç kimsenin bu seçimlere AK Parti'nin adını da karıştırmaya hakkı yoktur. 11 Mayıs'ta yapılacak KTO Meslek Komitesi Seçimleri'nin şehrimize ve ülkemiz iş alemine hayırlı olmasını diliyorum."
    
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA