• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üyelerden fair-play müzesine tam not
24 Ağustos 2010 Salı 14:43

Üyelerden fair-play müzesine tam not

Karatay Belediyesi iftar programları kapsamında Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerini olimpiyat parkında ağırladı.
 
Düzenlenen iftar programının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’a kazandırılan yatırımların yerinde hizmetler olduğunu dile getirerek Olimpiyat Parkı’nın Konya’lılar tarafından benimsendiğini ve Ramazan ayında bile özellikle hafta sonları tüm kamelyaların iftar saatinde dolduğunu ifade etti. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal hizmetlerin aralıksız devam etiğini belirten Hançerli; Hz. Mevlana’nın diyarında Meclis üyelerimizle, daire müdürlerimizle ve tüm personelimizle bir ekip ruhu içerisinde her türlü hizmeti vermeye çalışıyoruz dedi. Belediye Meclis Üyeleri, İftar yemeğinin ardından Olimpiyat Parkı içerisine kazandırılan Türkiye’nin ilk Fair-Play müzesini gezdi. Müze hakkında Belediye Meclis Üyelerine bilgi veren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Dünyada fair-play alan Konya’lılar, Türkiye’de fair-play alan Konya’lılar, Olimpiyat şampiyonu olan Türk sporcular, olimpiyatlarda dereceye giren Konya’lılar ve olimpiyatlara katılan Konya’lı sporcu, antrenör ve idarecilerin öz geçmişleri ile birlikte resimlerinin sergilendiğini söyledi.
Başkan Hançerli, müzeyi ziyaret edenlere buradaki sporcularla ilgili bilgilendirici broşür dağıtacaklarını, Olimpiyat Parkı'nı ziyaret eden binlerce kişiye başarılı olmuş, tarihe damga vurmuş sporcuları tanıtacaklarını bildirirken, hedeflerinin bundan sonraki fair-play ödüllerinin bu müzede verilmesini sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA