• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uyar: Kendimizi sürekli yenileyip, geliştireceğiz
17 Ocak 2011 Pazartesi 11:25

Uyar: 'Kendimizi sürekli yenileyip, geliştireceğiz'

Selçuk Üniversitesi (SÜ) bünyesindeki fakülteler, meslek yüksekokulları ve yüksekokullarda görev yapan sekreterler ile daire başkanları, Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) bünyesindeki fakülteler, meslek yüksekokulları ve yüksekokullarda görev yapan sekreterler ile daire başkanları, Genel Sekreter Fazilet Uyar'ın ev sahipliğini yaptığı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Bedük söz aldı. Fakülteler, MYO'lar ve yüksekokulların sekreterlerine tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Bedük, “Her şeyden önce mevzuatı çok iyi bilmeli, idarecilerimize de iyi anlatmalıyız. Bilmediğimiz konularda daire başkanlıklarımıza danışmalı, daire başkanı arkadaşlarımızla sıkı ilişkiler içinde olmalıyız. Bulunduğumuz ilçelerde mahalli yöneticilerle iyi ilişkiler kurmalı, öğrencilerin sorunlarını çözme noktasında bizimle ve mahalli yöneticilerle birlikte hareket etmelisiniz” dedi.

Genel Sekreter Fazilet Uyar ise, 3 aylık görev süresince yaşadığı deneyimler sırasında doğru ve yanlış bulduğu bir takım uygulamalara ilişkin sekreterlerle görüş alış verişinde bulundu. Özverili çalışmaları nedeniyle sekreterlere teşekkür eden Uyar, “Sizlerin birimlerinizdeki başarınız üniversitemizin başarısıdır. Bu nedenle mevzuatlara ilişkin bilgilerimizi sürekli yenilemeli, kendimizi her alanda geliştirmeliyiz. Genel sekreterlik olarak bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz bu tür bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarını mutat olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Arkadaşlarımızı gerek mevzuat, gerekse idari alanda istedikleri her konuda bilgilendireceğiz. İhtiyaca yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenleyerek kendimizi sürekli yenileyip, geliştireceğiz” dedi.

Toplantının son bölümünde ise katılımcı fakülte, meslek yüksekokulu ve yüksekokulların sekreterleri Genel Sekreter Uyar ve daire başkanlarına sorular yönelterek, merak ettikleri konulara ilişkin bilgi aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA