• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Usludan Trabzonsporu kızdıracak açıklama
08 Şubat 2015 Pazar 08:14

Uslu'dan Trabzonspor'u kızdıracak açıklama

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu,Trabzonspor maçının ardından Trabzonspor cephesini kızdıracak açıklamalar yaptı. Rakiplerini sahada ezdiklerini öne süren Uslu, hakem Bülent Yıldırım'ı da sert bir şekilde eleştirdi.

Uslu maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Bu nasıl dördüncü büyük?'
"Bugüne kadar ki en rahat maçımızı oynadık, çok kolay bir maçtı, ezdik. 10 gol kaçırdık ama yayıncı kuruluş hala başka şeylerden bahsediyor. Bugün ezilmiş bir takım gördünüz, bu takıma Türkiye'nin dördüncü büyüğü diyorsunuz, nasıl dördüncü büyük. Bu işler telefon işleriyle olmuyor. Rakip kulüplerin yöneticileri, teknik direktörleri hakemleri baskı altına almak için elinden geleni yapıyor, biz bunu yapmıyoruz.

'Hakem onlarlaydı'
Çok iyi oynadık, golleri yapamadık ve bu bizim günahımız. 'Şampiyonluğa oynayan bir takımla oynadınız' diyorlar ama biz böyle bir şey göremedik, 12 kişiyle savunma yaptılar, hakem Bülent Yıldırım da onlarlaydı.

'Suskunluğumuz yanlış anlaşılmasın'
Biz bu sene inşallah şampiyon olacağız. Son 8 aydırki suskunluğumuzu yanlış anlamasınlar. Biz ülke futboluna da Türkiye'ye de hizmet ediyoruz. Ankaragücü başkanı, bu şekilde hakemle konuşmuştu ve maçın hakemi değiştirilmiştir. Bülent Yıldırım bu şekilde maçı yönettiyse demek ki çok baskı altında kalmıştır."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA