• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ürdünlüler: Katara değil, İsraile cephe alın!
10 Haziran 2017 Cumartesi 17:32

Ürdünlüler: Katar'a değil, İsrail'e cephe alın!

Arap ülkelerinin Katar ile diplomatik ilişkilerini kesmesinin ardından Ürdün'ün de Katar'a karşı oluşan cepheye dahil olmasına Ürdün vatandaşlarından tepki geldi.

Suudi Arabistan, BAE ve Mısır'ın da aralarında bulunduğu Arap ülkelerinin Katar ile diplomatik ilişkilerini kesmesinin ardından Ürdün'ün de Katar'a karşı oluşan cepheye dahil olmasına Ürdün vatandaşlarından tepki geldi. Sosyal medya üzerinden hükümete tepki gösteren Ürdünlüler, "Katar'la değilİsrail'le diplomatik ilişkileri azaltmanız gerekirdi" ifadelerini kullandı.

ÜRDÜN HALKINDAN KRALA BÜYÜK TEPKİ

Suudi Arabistan, BAE ve Mısır’ın da aralarında bulunduğu bazı Arap ülkelerinin Katar ile diplomatik ilişkilerini kesme kararına Ürdün’de dahil olmasına ülke vatandaşlarından büyük tepki geldi. Ürdün’ün Suudi Arabistan’ın başını çektiği ülkelerle birlikte Katar’a karşı hareket etmesine karşı çıkan Ürdünlüler sosyal medya üzerinden Kral Abdullah yönetiminin kararına itiraz etti.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Middle East Monitor'un haberine göre, "Ürdün Katar ile dayanışma içinde"hashtagini kullanan Ürdünlüler Katar’a destek mesajları paylaştı.

KATAR'A DEĞİL İSRAİL'E BAKIN! ÇATIŞMAYA DAHİL OLDUK

Sosyal medya kullanıcıları, "Hükümetimiz Katar ile değil İsrail ile diplomatik ilişkileri azaltmış olması gerekirdi" paylaşımlarında bulundular. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Biz hükümetten arabulucu olmasını beklerken, hükümet çatışmaya dahil oldu" tepkisini gösterdi.

GAZZE HATIRLATILDI

Bazı kullanıcılar ise, "Gazze karanlığa boğulduğunda, sadece Katar onlara destek verdi" ifadelerini kullandı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA