• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Unutulmaz bir gece yaşattılar
26 Temmuz 2012 Perşembe 16:00

Unutulmaz bir gece yaşattılar

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Rahmet Akşamları, Eşref Ziyanın birbirinden güzel ezgileri ile devam etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Günde 200 Proje kapsamında Ramazan ayına özel olarak düzenlediği Rahmet Akşamları’nda birbirinden güzel ve farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Abdurrahman Sadien – Seyfullah Kartal, İbrahim Saraçoğlu, Taha, Talha Uğurluel ve Cahit Nazlı’nın konuk olduğu programlar Eşref Ziya konseri ile devam etti.

Kültürpark Amfi Tiyatro’da düzenlenen programda Bir Güneş Doğuyor, Ağlama Karanfil, İstanbul Zindan Bana, Şehit Tahtında gibi sevilen ezgileri seslendiren Eşref Ziya, Konyalılardan da büyük ilgi gördü.

Programda ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile iftar öncesi her gün Kanal A Televizyonu’nda yayınlanan Mevlana’da İftar programını sunan sanatçı Mustafa Cihat da Eşref Ziya ile birlikte çeşitli ezgiler seslendirdi.

Rahmet Akşamları, 26 Temmuz Perşembe Senai Demirci ve Uğur Eleman ile Namaz Platformu, 27 Temmuz Cuma Murat Yeni, 28 Temmuz Cumartesi Ensar Kardeşler, 29 Temmuz Pazar Sedat Uçan ile devam edecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA