• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ünlü oyuncuya büyük şok!
16 Şubat 2014 Pazar 12:16

Ünlü oyuncuya büyük şok!

Berrak Tüzünataç hakkında ‘kullanmak, uyuşturucu madde satın almak' suçlarından iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan ve Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin gözaltına alındığı operasyonda İtalya'da olduğu için ifadesi alınamayan ve Türkiye'ye döndüğü gün ifadesi alınan Tüzünataç'a uyuşturucu davası açıldı.

Habertürk'ten Canan İspir'in haberine göre Ünlü oyuncu, emniyetteki ifadesinde meslektaşı Rıza Kocaoğlu'nun kendisini esrar içmek için telefonla çağırmasını “Öyle bir sebebi olması mümkün değil, çünkü ben uyuşturucu madde kullanmıyorum” diye açıklamıştı.

Evinin yakınlarındaki marketten neden sigara kâğıdı sipariş ettiği sorusunu ise “Sigarayı bırakmak istiyor ancak bırakamıyorum. Tütüne geçmek istiyordum. Tütün sarmak için o kâğıtları istemiştim, uyuşturucu madde ile bir ilgisi yoktur” diye cevaplamıştı.

Tüzünataç, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ancak Tüzünataç'ın saç testi sonucunda uyuşturucu madde kullandığı belirlenmişti.

TMK 10. Madde ile görevli savcılığın yürüttüğü soruşturma sonucunda sadece kullanıcı olduğu gerekçesiyle Tüzünataç'ın dosyası ayrılarak İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.

SAÇ TESTİNDE BULUNDU

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Şubesi'nin 20 Aralık 2013 tarihli raporuna göre Tüzünataç'ın saç numunesinde uyuşturucu maddelerden “kokain, benzoilekgonin, uyarıcı ve metoklopramid” bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA