• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ünlü oyuncu İsrafil Köse ölmemiş
23 Ağustos 2016 Salı 08:29

Ünlü oyuncu İsrafil Köse ölmemiş

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtilen ünlü oyuncu İsrafil Köse'nin halen yoğun bakımda tutulduğu ifade edildi.

Köse’nin durumuna ilişkin hastaneden bir açıklama yapılmazken, yakınları ve arkadaşları Köse’nin hayatını kaybettiği bilgisinin doğru olmadığını, yoğun bakımda tedavinin sürdüğünü aktardı.

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu İsrafil Köse’nin hayatını kaybetmediği, yoğun bakımda tedavisine devam ettiği bildirildi. Gün içerisinde bazı yakınları Köse’nin hayatını kaybettiğini ve cenaze işlemlerine başlandığını açıklamıştı. Konuya ilişkin hastaneden resmi bir açıklama yapılmazken, oyuncunun yakınları ve arkadaşları akşam saatlerinde ölüm haberinin doğru olmadığını aktardı. Ortada bir bilgi kirliliği yaşandığını ifade eden ünlü oyuncunun arkadaşı oyuncu Çetin Altay, “İlk andan beri buradayım. Bilgi kirliliği dolaşıyor. Ölmedi dendi, öldü dendi. Gece yanına girdiğimde bana ‘Şu an son görüşünüzmüş gibi bakın, makineye bağlı yaşıyor. Buna tam öldü dememiz için bir tektik yapmamız, bunu yapmamız için makinadan ayırmamız gerekiyor. Sabahı bulmayabilir’ dendi. Sonradan bir haber geldi. Başımız sağ olsun kaybettik diye. Ama doktordan duymadım bunu. Az önce başındaki doktorla konuştum. ‘Heyet olarak karar vermemiz gerekiyor’ dedi” şeklinde konuştu.

“Doktoru, ‘Durumu kritik İsrafil yaşıyor’ diyor”
Oyuncu Köse’nin durumunun çok kritik olduğunu ifade eden kuzeni Bahattin Sarı ise, “En son öldü dedik. Hepimiz bir şekilde buna karar verdik cenaze işlemlerine başlamak için. Cenazeyi almak için yoğun bakıma indik. Bir şey olmayınca doktorla konuştuk; ‘Biz beyin ölümü gerçekleşti tarzında bir açıklamada bulunmadık. Beyin ölümü gerçekleşmemiştir. Durumu kritik. İsrafil yaşıyor’ diyor. Bizim kalbimize su serpti. Çok kritik durumu var. Yaşıyor ama makinadan fiş çekildiği zaman belki yaşamayacak. Ümit kesilmez, dua bekliyoruz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA