• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üniversiteliler dış ticarette uzmanlaşıyor
21 Nisan 2009 Salı 10:26

Üniversiteliler dış ticarette uzmanlaşıyor

Selçuk Üniversitesi Hadim Meslek Yüksekokulunda Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Uzmanlarından Mustafa Atiker, konferans verdi.
Selçuk Üniversitesi Hadim Meslek Yüksekokulu’nda Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Uzmanlarından Mustafa Atiker, konferans verdi.
 
Hadim Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen konferans Konya Ticaret Odası ve faaliyetlerinin tanıtımıyla başladı. AB ülkeleri ile yapılan ihracatta kullanılan belgeler hakkında bilgiler veren Atiker, öğrencilerin sorularını da cevapladı.
 
Hadim Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlisi Taha Bahadır Saraç, bu konferansların öğrencilere uygulama alanlarını tanımaları açısından son derece faydalı olduğunu belirterek,
“Dış ticaret, çalışma sahası olarak geniş bir alanı kapsamaktadır. Öğrencilerimizin diplomaları yanında ilave nitelikler kazanmaları için sertifikalı programları, teknik gezileri ve bu tarz konferansları son derece önemsiyoruz. Bu bağlamda Konya Ticaret Odası yetkililerine konferansımıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Konferans sonunda Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Uzmanı Mustafa Atiker’e teşekkür belgesi verildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA