• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üniversite olarak hedefe tüm gayretle çalışılıyor
06 Aralık 2012 Perşembe 14:45

Üniversite olarak hedefe tüm gayretle çalışılıyor

Çarşamba günü Genç Radyo, Esas Radyo ve Derya FMden ortak yayınlanan İşte Yorum programına konuk olan S.Ü.Rektörü Prof.Dr. Hakkı Gökbel ilk 500 hedefinden asla şaşmadıklarını üniversite olarak tüm...
Çarşamba günü Genç Radyo, Esas Radyo ve Derya FM’den ortak yayınlanan İşte Yorum programına konuk olan S.Ü.Rektörü Prof.Dr. Hakkı Gökbel ilk 500 hedefinden asla şaşmadıklarını üniversite olarak tüm gayretleriyle hedefe doğru çalıştıklarını ifade etti. 
Yayınlandığı günden itibaren çok önemli konukları programında ağırlayan İlker Poçan moderatörlüğünde S.Ü.Reklamcılık Bölümü Başkanı Doç.Dr.Hüseyin Altunbaş’ın sunduğu İşte Yorum programı S.Ü.Rektörü Prof.Dr.Hakkı Gökbel’i ağırladı. Özellikle yüksek öğretimin yeniden yapılanması sürecinde İşte Yorum programına konuk olan Prof.Dr.Hakkı Gökbel hem üniversite hakkında hem de yüksek öğretim kanunu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle göreve geldikleri günden bu yana belirledikleri ilk 500 hedefinden üniversitemizin bölünme sürecinde bile asla vazgeçmediklerini belirten rektör Gökbel, arama konferanslarıyla tüm paydaşların fikirlerini alarak üniversiteyi hedefe taşıyacaklarını ifade etti. Üniversite öğrencilerinden gelen soruları içtenlikle cevaplayan Rektör Gökbel, kampüsün çok geniş bir alanda ciddi bir nüfusu barındırdığını ifade etti. Rektör Gökbel, kampüsün trafiğini çok ciddi şekilde yeniden düzenlediklerini ve belirli bir rahatlama sağlandığını, yine olası sorunlara anında müdahale edecek sistemle çalıştıklarını vurguladı. Yeni YÖK yasası hakkında üniversite olarak rapor hazırlayarak gönderdiklerini, hassasiyetlerini YÖK yönetimine ilettiklerini belirtti. Doç.Dr.Hüseyin Altunbaş’ın İletişim Fakültesine yeni bina sorusuna bir müjdeyle cevap veren Rektör Gökbel, yeni yılda İletişim Fakültesinin yeni binasına başlanacağını ilk kez İşte Yorum programında radyodan açıkladı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine ciddi yatırım yaparak potansiyelini yukarılara taşıdıklarını söyleyen Rektör Gökbel üniversitenin maddi olarak sıkıntılarını kapatmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA