• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ünal;Partimizin oy oranını artıracağız
17 Haziran 2010 Perşembe 12:24

Ünal;Partimizin oy oranını artıracağız

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, göreve yeni başlayan yönetim kurulu üyelerini tanıttı.
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, göreve yeni başlayan yönetim kurulu üyelerini tanıttı.
     Ünal, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 2 ay önce AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığını yeniden kurmak üzere görevlendirildiğini belirtti.
     Mevlana'nın bulunduğu ilçeye hizmet yapmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Ünal, çalışmalara başladıklarını ve 2 ayda ilçe yönetim kurulunu oluşturduklarını ifade ederek, ''Yönetimimiz Karatay ilçemize bağlı 4 beldemize, 25 köyümüze ve 55 mahallemize AK Parti hizmetini ve icraatlarını anlatacak. Öncelikli konularımızdan bir tanesi olan ve 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda ilçemizde tarihi rekor kırarak referanduma evet oyu verilmesi için ev ev dolaşarak Anayasa değişikliğini anlatacağız. AK Parti'nin oy oranını artırmak için yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz'' dedi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de Karatay'da köklü değişiklikler yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     ''Karatay'da asfaltsız köy kalmadı. Mavi Tünel'in açılmasına az bir süre kaldı. Mavi Tünel ne kadar Karatay'ı ilgilendirmiyor gibi görünse de Karatay'da 4 beldemizin su ihtiyacı Mavi Tünel'den karşılanacak. 1989 yılında belediyeler ayrılmadan önce Karatay'a atılan asfalt miktarı 60 bin metrekareyken, Karatay'a ayılık atılan asfalt miktarı 500-600 bin metrekare. Tek başımıza bir iş yapmadık başarı sağladıysak bu teşkilatımız sayesindedir. Mevlana diyarına hizmet etmek herkesin elinde olan bir şey değildir. Teşkilatımız hizmete doyma noktasında elinden geleni yaptı ve yapmaya devam edecek.''
     Toplantıya AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı üyeleri de katıldı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA