• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ünal Aysal yeni teknik direktörü açıkladı
25 Haziran 2014 Çarşamba 11:23

Ünal Aysal yeni teknik direktörü açıkladı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hoca adaylarının Klinsmann, Hitzfeld ve Löw olduğunu söyledi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni teknik direktör ve yeniden yargılama kararı ile ilgili olarak gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.
 
İşte Aysal'ın o açıklamaları:
Kulislerde bu sezon için dolaşan,“Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidecek, Galatasaray ön eleme oynayacak” iddialarını sorduğumuz Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, “Mümkün değil” dedi ve ekledi: Türkiye’de kurulan senaryolar Avrupa’da destek bulmaz...
 
KARAR DEĞİŞMEZ DEVLER LİGİ'NE GİDECEĞİZ
Avrupa’da bu tip işlerin işleyişinin farklı olduğunu söyleyen Başkan Aysal,“Avrupa kendi yargısını kendi verir. Türkiye’deki yargı sistemiyle pek işi olmaz. Neticede Avrupa’daki ilgili mahkemeler kararını vermişlerdir ve bu sene için geri dönüş yapmazlar. Galatasaray, eylül ayında Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt olarak katılıp önceki sezonlarda olduğu gibi başarılı olabilmek için elinden geleni yapacaktır. İlk hedefimiz de Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmak olacaktır” diyerek Galatasaray açısından tartışmalara nokta koydu.
 
TUCHEL DİNLEMEK İSTEDİ
“Tuchel 1 sene dinlenmek istediğini bildirdi. Teklifimiz geçerli olursa Galatasaray’da gelecek yıl çalışabileceğini söyledi. Dinlenme isteğine saygı duyduk.”
 
HOCA ADAYLARINI AÇIKLADI
“Diğer teknik direktör adaylarımız (Klinsmann, Hitzfeld, Löw) Dünya Kupası’nda. Konsantrasyonları bozulmasın diye acele etmiyorlar. Biz de soğukkanlı davranıyoruz. Ay sonuna kadar çözüp kampa yeni hocamızla gideceğiz.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA