• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ultrAslan patladı! Derhal istifa edin
03 Eylül 2015 Perşembe 09:46

ultrAslan patladı! Derhal istifa edin

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu, Kevin Grosskreutz krizinin ardından sert bir açıklamayla yönetimi istifaya çağırdı.

FIFA, Galatasaray'ın transferin son gününde renklerini kattığı Kevin Grosskreutz'un lisans işlemlerindeki gecikmeyi onamadı.

Skandal gelişmenin ardından kulüp üzerindeki etkinliğiyle bilinen Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, sert bir açıklama yayınladı.

'DERHAL İSTİFA EDİN'

ultrAslan'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, ''ultrAslan olarak bugüne kadar transfer konularına müdahil olmadık. Gelip armaya hizmet edene destek, ayrılana saygı gösterdik. Sahaya çıkan oyuncuların kimliklerini değil, sadece armayı destekledik. Başarı da sefayı sürdük, emekçileri alkışladık. Başarısızlıkta cefasını çektik, sorumluların gidiş yolunu açtık! Bu geçmişte de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak.

Ancak bazı konular transferin çok daha ötesinde! Kevin Großkreutz transferinde yaşanan skandal koskoca Galatasaray kulübünün başında nasıl bir iş bilmezler ordusunun yer aldığını bizlere ve tüm dünyaya gösterdi! Transferin son dakikalarında evraklarda yaşanan sorumsuzluk kaynaklı hata asla kabul edilemez! Galatasaray’ın itibarını zedeleyen bu hatanın sahipleri ise bir dakika dahi bu kulüpte barınamaz!

Bu hatanın sorumlusu Başkanından en alt düzey profesyoneline kadar her kimse derhal görevinden ayrılmalıdır!

ultrAslan olarak bu konunun en ciddi şekilde takipçisi olacağız!'' ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : Haber7

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA