• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ülkemizin gelişmesi eğitime destekle mümkündür
20 Eylül 2010 Pazartesi 11:31

'Ülkemizin gelişmesi eğitime destekle mümkündür'

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez, yeni eğitim öğretim yılı nedeni ile mesaj yayımladı.
Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez, yeni eğitim öğretim yılı nedeni ile mesaj yayımladı. Başkan Üzülmez yeni dönemde öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diledi.
 
Üzülmez’in mesajı şöyle:
“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bir eğitim öğretim yılına daha başlamasını büyük bir mutlulukla kutluyoruz. Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren ülkemizin eğitime verdiği önem artarak devam etmektedir. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve gelecekteki hedeflerine ulaşabilmesi eğitime verdiği önemle gerçekleşecektir. Bu sorumluluğun bilinci ile eğitim camiamız ve ailelerimiz birlik içersinde çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitimlerine devam etmeleri için özverili çalışmalarını sürdürmektedir.
Öğretmenlerimiz de yeni bir eğitim yılında görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir.
 
Her sene aynı heyecan içerisinde ülkemizin geleceği çocuklarımıza kutsal bir hizmeti yerine getiren öğretmenlerimiz bu sene de aynı inanç ve azimle çalışacaklardır. Eğitim ve öğretim yılına başlayan çocuklarımız da eğitim hayatlarında çalışkan, dürüst ve ahlaklı birer insan olarak yetişerek milletimiz için faydalı insanlar olacaklardır. Eğitimin ve öğretimin bir toplum için olan önemini bilerek hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ailelerimiz de bir kez daha kutluyorum.
Bu duygular içersinde 2010-2011 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor; öğrencilerimize, ailelerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza başarılar diliyorum.” 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA