• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Ülkemizin Geleceği İçin Cumhur İttifakı’nı Güçlendirmeliyiz”
24 Mart 2019 Pazar 16:27

“Ülkemizin Geleceği İçin Cumhur İttifakı’nı Güçlendirmeliyiz”

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde vatandaşla buluşup Cumhur İttifakı adayları için destek istedi.
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde vatandaşla buluşup Cumhur İttifakı adayları için destek istedi. Akyürek, “Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin bekası ve geleceği için oluşturulan bu güçlü ittifakı daha da güçlendirmemiz gerekiyor” dedi.
 
  TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde düzenlenen seçim çalışmalarına katıldı.
         Akyürek, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatları üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında Konya merkezde Cumhur İttifakı adayı Uğur İbrahim Altay’a, Bozkır’da Sadettin Saygı’ya, Ahırlı’da İsa Akgül’e, Yalıhüyük’te ise Hasan Koçer’e destek istedi.
Ziyaretlerde ilçe esnaflarıyla buluşup vatandaşlarla da sohbet eden Akyürek, yeniden büyük ve güçlü Türkiye’nin kurulması için 2023 yılı hedeflerine uygun olarak çalışmak gerektiğini kaydetti. Cumhur İttifakı’nın en büyük amacının büyüyen Türkiye’yi inşa etmek olduğunu ifade eden Akyürek, “Türkiye, kendisine yönelik kurulan tuzakları bozmak zorundadır. Bunun için hepimizin birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin bekası ve geleceği için oluşturulan bu güçlü ittifakı daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Çünkü Cumhur İttifakı 2023 hedefleri doğrultusunda çalışıyor” dedi.
İlçe ziyaretleri sonrası Ahırlı ilçesine bağlı Akisse Mahallesi’nde de halkla buluşan Akyürek, buradaki vatandaşları da Cumhur İttifakı’na destek vermeye davet etti.
foto-5-003.jpg
 
foto-3-006.jpg
 
foto-1-008.jpg
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA