• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uğur Tütünkerden maç yorumu
26 Ağustos 2013 Pazartesi 09:22

Uğur Tütünker'den maç yorumu

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Sivas maçı sonrası açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kaybedilen Sivas maçından sonra açıklama yapan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker oyunun Sivasspor'un hakimiyetinde geçtiğini ifade etti.

Karşılaşmada 90 dakika boyunca oyuna hakim olamadıklarını dile getiren Tütüneker, "Sivasspor iyi bir takım ama biz öyle veya böyle oyunu kendi lehimize çevirmesini bilemedik. Birkaç tane pozisyonumuz var. Sivasspor bizden çok daha iyiydi, başarılar diliyorum. Çok çok daha iyi olmamız gerekiyor. Bunun üzerinde duracağız" diye konuştu.

Tütüneker, bir iki transfer daha yapabilirlerse daha iyi olabileceklerini dile getirdi.

Torku Konyaspor'un forvet oyuncusu Gunnar Thorvaldsson da geriye çekilerek ürkek oynadıklarına dikkati çekerek, "Zaman zaman ataklarımız olsa da bunları sonuçlandıramadık. Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyetin vermiş olduğu bir gevşeme vardı" dedi.

Mehmet Uslu ise maçta işlerin istedikleri gibi gitmediğini, arzuladıkları oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve sonucunda maçı kaybettiklerini söyledi.

Sivas cephesi

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçında, galibiyeti hak eden bir futbol sergilediklerini söyledi.

Lopez, Torku Konyaspor ile zor bir karşılaşmaya çıktıklarını ifade ederek, "Ama galip gelmeyi bildik. Bütün olarak oynadık ve bu şekilde galibiyeti hak ettik" diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Cicinho da sahalarında çok güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, defansta çok iyi mücadele ettiklerini, takım olarak iyi oynadıklarını ve galibiyeti kutlayacaklarını söyledi.

Sivasspor formasıyla ilk golünü Torku Konyaspor'a atan Burhan Eşer ise galibiyetin devamını getirmek istediklerini belirtti.

Orta saha oyuncusu Adem Koçak da dönem dönem çok iyi oynadıklarını ve 3 puan aldıklarını dile getirdi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA