• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uğur Tütüneker maçı değerlendirdı
02 Aralık 2012 Pazar 09:48

Uğur Tütüneker maçı değerlendirdı

PTT 1. Ligin 14. haftasında Torku Konyaspor sahasında Karşıyaka ile golsüz berabere kaldı.
 PTT 1. Lig’in 14. haftasında Torku Konyaspor sahasında Karşıyaka ile golsüz berabere kaldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor’un yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker, takımı sadece 2 antrenmanda tanımaya çalıştığını, buna rağmen futbolcuların maça istediklerini yansıttığını söyledi. Tütüneker, “Berabere kaldık, 1 puan aldık ama futbolumuz beğeni kazandı diye düşünüyorum. Aşağılarda olunca şansında yanında olmuyor. 1 golde yiyebilirdik ama pozisyon vermedik. Bu futbolun üzerine koyarak gitmeye çalışacağız. Devre arasından sonra 1-2 takviye ile eksikleri tamamlayıp ikinci yarı hedefimiz ilk 6 olacaktır. Kesinlikle ilk altıdan çıkmak istiyoruz” dedi.
Konyasporlu futbolcu Atilla Yıldırım, ligin en iyi defans yapan takımına karşı net pozisyonlar bulabilmelerinin iyi bir takım olduklarını gösterdiğini dile getirerek, “Bariz bir penaltımız verilmeyince moralimiz bozuldu. Şeytanın bacağını kıramadık ve hakem hatalarıyla üzülüyoruz. Önümüzdeki 3 maçta 7 puan alabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu. Ömer Ali Şahiner de, oyunun genelinde maçın hakimi olmalarına rağmen gol bulamadıklarını hatırlatarak, “Bulunduğumuz yer iyi değil ama oynadığımız futbol iç açıcı diye düşünüyorum. Bu takım bulunduğu yeri hak etmiyor. Yeni hocamızla iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, çok önemli bir deplasmandan bir puanla çıkaran futbolcularını kutladı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamış, kaliteli futbolcuları olan bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve teknik direktör değişikliğinin Torku Konyaspor’a artı motivasyon olarak yansıdığını ifade eden Arslan, “Torku Konyaspor bizden daha çok galibiyeti istedi, bizden daha fazla pozisyona girdi. Bizde iyi çalıştık, biraz psikolojik sorunlarımız var. Çocuklar iyi mücadele etti, oyunun sonlarına doğru savunabilirmiyiz, daha sonrada kontr ataklarla bir şeyler yapabilirmiyiz diye düşündük. Çünkü forvet oyuncularımızdan da biraz değiştirebileceğimiz oyuncularımız hastaydı. Kadroya alabileceğimiz değişikler olamadığı için çok fazla alternatifimiz yoktu. Çok önemli bir deplasmandan bir puanla döndüğümüz için oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Karşıyakalı oyunculardan Onur Akbay, zorlu bir maçta, iyi bir takıma karşı oynadıklarını, kendilerinin şanslı, Torku Konyaspor’un şanssız olduğunu söyledi.
Karşıyakalı bir diğer futbolcu Erdi Kasapoğlu’da, “Maça kontrollü başladık, daha sonra biraz mahkum oynadık. İyi mücadele ettik ve şanslıydık. Deplasmanda bir puan çok iyidir. Haddimizi bilerek oynadık. Haftaya Kayseri Erciyes önünde daha iyi oynayarak 3 puan almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA