• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TVNetin yeni kaptanı bulundu!
14 Şubat 2011 Pazartesi 18:09

TVNet'in yeni kaptanı bulundu!

TVNET'in Genel Yayın Yönetmenliği'ne Yeni Şafak dış politika yazarı İbrahim Karagül getirildi...

Yeni Şafak dış politika yazarı İbrahim Karagül, TVNET televizyon kanalının yeni genel yayın yönetmeni oldu.
Dış politika yazılarıyla gündem yaratan İbrahim Karagül, bilindiği gibi en son Fehmi Koru'nun Yeni Şafak'tan ayrılması sürecinde önemli bir rol oynamıştı.

EL CEZİRE İLE ANLAŞAMAYAN TVNET'TE YENİ DÖNEM

Türkiye'de bir televizyon kanalı açmak isteyen Katar merkezli El Cezire ile uzun süre görüşen ancak anlaşma sağlamayan TVNET'te Karagül'ün görevlendirilmesiyle kanalda değişikliğe gidilip gitmeyeceği ve yeni bir kadro kurup kurmayacağı şimdiden merak konusu...

FEHMİ KORU'NUN KOVULMA SÜRECİNDE GÜNDEME GELMİŞTİ

İbrahim Karagül'ün ismi, Fehmi Koru'nun Yeni Şafak'tan kovulması sürecinde gündeme gelmişti. Gazeteciler.com yazarı Cenk Açık, İbrahim Karagül'ün kovulması için, ABD eski büyükelçisi Edelman'ın Yeni Şafak yöneticilerine baskı yaptığını yazmıştı.

Süreci televizyon programlarında da isim vermeden kabul eden Karagül'ün gazete yönetiminin kendisini desteklediğini açıklamasından birkaç gün sonra Fehmi Koru yazı yazmayı kesmiş, ardından da gazetedeki görevine son verilmişti.

DIŞ POLİTİKADA UZMAN İSİM

1969 yılında Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Sinlice köyünde doğan İbrahim Karagül, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çeşitli gazetelerde ve dergilerde dış haberler editörlüğü yaptı. 1995'de çalışmaya başladığı Yeni Şafak gazetesinde halen Dış Haberler Editörlüğü yapan İyi derecede İngilizce biliyor. Karagül, evli ve iki çocuk babası...

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA