• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜYAP Konya tarım fuarında çadır çöktü!
15 Mart 2013 Cuma 11:00

TÜYAP Konya tarım fuarında çadır çöktü!

TÜYAP Konya Tarım Fuarı'nda şiddetli rüzgar nedeniyle çadır çöktü.Yaralılar var
TÜYAP Konya Tarım Fuarı'nda şiddetli rüzgar nedeniyle çadır çöktü. Fuardaki çadırlar ziyaretçiye kapandı. Çöken çadırın altında kalan 10 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Fuar alanının tamamen boşaltılmaya başlandığı öğrenildi. Firma yetkilileri dahil tüm ziyaretçiler fuar alanından uzaklaştırılıyor.
FUAR KAPATILDI!
Bu arada  Tüyap Konya Fuarcılık Anonim Şirketi'nden de konuya ilişkin bir açıklama geldi. Açıklamaya göre fuar alanının olumsuz hava şartları nedeniyle kapatıldığı belirtildi. İşte o açıklama: "Kuruluşumuz Tüyap Konya Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından  KTO – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’ nde 13 – 16 Mart 2013 tarihleri arasında hazırlanan KONYA TARIM – HAYVANCILIK FUARLARI olumsuz hava muhalefeti nedeniyle ortaya çıkabilecek güvenlik zafiyetini önlemek amacıyla 15 Mart 2013 Cuma günü itibariyle kapanmştır." Haberkonya.com
YORUMLAR
Samimiyet
Mehmet ÖZ
İşe başlarken samimi olmak lazım. 11-12 yıl önce gazetelerde manşetler: Büyük bir kompleks, 5 yıldızlı otel, gölet, kültür sokaklar, bilmem kaç tane hall&teşhir salonu, yeni oda binası filan falan. Yapılan iki tane uyduruk hall, çatısı bilmem ne bela. Arkası...? Hep reklam hep reklam. Bir proje bitmeden yeni bir proje, meclis üyeleri deseniz oy makinesi. Projeyi bitirmeliyiz diyen var mı? Üniversite vakfına KTO’ dan 40 trilyon para aktarıldı. Kime ne faydası var? Birilerine makam mevki işte. Fuar kompleksi tamamlansaydı daha iyi olmaz mıydı? Bursa’yı, Kayseri’yi, Gaziantep’i gördüm. Çok güzel fuar alanları var. Konya’nın fuar alanı inşaatının başlangıcında bir meymenetsizlik vardı zaten. Bir işçi ölmüştü. Unutuldu gitti. KTO’nun AB hibe programından destek aldığı iki projesi (Hazır giyim ve ayakkabıcılık sektörüne eleman yetiştirme) vardı. Projeler bitti. Paralar birilerinin cebine aktı gitti. İhtiyaç mı bitti? Hayır. Demirbaşlar depolarda çürümeye terk edildi. Ey Samimiyet Neredesin?!!!
46.197.160.78
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA