• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tütüneker ile yollar ayrılıyor mu?
16 Eylül 2013 Pazartesi 15:59

Tütüneker ile yollar ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Ligde istediği sonuçları alamayan Torku Konyaspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker ile yolların ayrılacağı iddiası yalanlandı.
Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Torku Konyaspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker ile yolların ayrılacağı iddiası yalanlandı.
 
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Torku Konyaspor, ligin ilk maçında Fenerbahçe’ye karşı aldığı 3-2 galibiyetin ardından geride kalan 3 maçta puan toplayamadı. Yeşil-beyazlılar 2. hafta deplasmanda Sivasspor’a 2-0, 3. hafta iç sahada Kasımpaşa’ya 2-1 ve son olarak deplasmanda Sanica Boru Elazığspor’a 2-0 yenildi. 3 puanla ligin 15. sırasında yer alan Torku Konyaspor’da teknik direktör Uğur Tütüneker ile yolların ayrılacağı iddiası yalanlandı.
 
Bugün akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında teknik direktör değişikliğinin gündemde olmadığı ve Uğur Tütüneker’e verilen desteğin süreceği öğrenildi.
 
Takımın başına Hikmet Karaman ya da Yılmaz Vural’ın geleceği yönündeki haberler yalanlandı. Hatırlanacağı üzere, Haziran ayında Torku Konyaspor Yönetim Kurulu yazılı bir açıklama yaparak, takımın küme düştüğü 2010-2011 sezonunda görev yapan teknik direktör Yılmaz Vural'ın alacaklarının ödenmesi konusunda yapılan görüşmelerde alacak faizlerini talep etmesinden vazgeçmediği belirtilerek, bu durumun üzüntü ile karşılandığı bildirilmişti.
 
 Yaşanan olayın ardından teknik direktör değişikliği düşünülse dahi Yılmaz Vural adının gündeme hiç gelmeyeceği ileri sürüldü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA