• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Turu geçmek istiyorduk ancak başarılı olamadık
28 Ekim 2010 Perşembe 11:19

'Turu geçmek istiyorduk ancak başarılı olamadık'

Takım kaptanlarından Erdal Kılıçaslan, tur atlamak için çıktıkları Bucaspor maçında bunu gerçekleştirecek skoru bulamadıklarını ve yedikleri tek golle mağlup olarak elendikleri için üzgün olduklarını

Takım kaptanlarından Erdal Kılıçaslan, tur atlamak için çıktıkları Bucaspor maçında bunu gerçekleştirecek skoru bulamadıklarını ve yedikleri tek golle mağlup olarak elendikleri için üzgün olduklarını belirtirken, tek düşüncelerinin lig olduğunu sözlerine ekledi.

Bucaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını değerlendiren takım kaptanlarından Erdal Kılıçaslan, "Uzun zamandır galip gelemiyorduk ve kötü bir gidişimiz vardı. Ligde oynayacağımız zorlu maçlar öncesinde Bucaspor'u kupada yenerek tur atlayıp moral bulmak ve kötü gidişimize son vermek istiyorduk. Sahada kazanmak adına elimizden geleni yaptık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz yakaladığı fırsatta golü buldu ve maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Elendiğimiz için üzgünüz. Artık önümzde sadece lig hedefi kaldı. Ligdeki kötü gidişimizi inşallah Pazartesi günü Trabzonspor ile oynayacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak durduracağız" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA