• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkmenoğlu’ndan KONESOB’a ziyaret
07 Ağustos 2014 Perşembe 17:50

Türkmenoğlu’ndan KONESOB’a ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan’ı ziyaret etti.
AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan’ı ziyaret etti. 
Beraberinde partililer ile ziyarette bulunan Milletvekili Türkmenoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan’a, ziyaret vesilesiyle bir kez daha birlik başkanlığı görevinin dolayı hayırlı olması dileğini ileterek, “Cumartesi günü Konya’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi ve Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilimizden çok umutluyuz. Konya’dan, Başbakanımız lehine yüksek bir oran çıkmasını ümit ediyoruz ve çalışmalar sürüyor” dedi.
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ise, “Başbakanımızın ülkemiz için yaptığı hizmetlerden memnunuz. Barış ve huzur ortamının, istikrarın sağlanması için birlikteliğimizi güçlendirecek bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olmasını diliyoruz. 23 Haziran 2014‘de Ankara’da Başbakanımızla TESK’te yapılan istişare toplantısında biz Cumhurbaşkanı olması için 84 il birlik başkanları olarak Başbakanımızı ayakta alkışladık. Bizler esnaflarımıza sahip çıkacak, işimizi artıracak ve ülkemizin refahı, huzuru için üzerimize düşenleri önceden yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Milletvekilimiz Ayşe Türkmenoğlu’na, ilimize ve esnaflarımıza sahip çıkmasından, nazik davetinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlimizin refahı için birlikte Milletvekillerinin hepsi ile güzel bir çalışma ortamı oluşturulması için yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA