• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiyeye zarar verir"
01 Kasım 2013 Cuma 14:25

''Türkiye'ye zarar verir"

"Türkiye herkesin kendini ifade etmek istediği inancı ve kimliği ile yaşamaktan huzur duyduğu, şeref duyduğu bir ülke haline geliyor"
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Türkiye'nin, herkesin kendini ifade etmek istediği inancı ve kimliği ile yaşamaktan huzur duyduğu, şeref duyduğu bir ülke haline gelmekte olduğunu söyledi.
 
Kabakcı, AK Parti'li dört kadın milletvekilinin TBMM Genel Kurulu'na başörtüsü ile gelmesiyle ilgilil yaptığı açıklamada, inançlar üzerinden kavga etmenin Türkiye'ye zarar vereceğini belirtti.
 
"Ortak değerlerimizi her şeyin üstünde tutarak ülkemizin geleceğini güçlendirmeliyiz" diyen Kabakcı, şunları kaydetti:
 
"AK Parti iktidarı ile siyaset inanç ve değerlerin değil, projelerin yarıştığı bir alan haline geldi. Marmaray, üçüncü boğaz köprüsü, üçüncü havalimanı gibi projeler, siyasetin artık ortak değerler üzerine inşa edilen, hizmet projelerinin millete sunulduğu bir saha haline gelmiştir. Milletle buluşmak isteyenler hizmette yarışmalılardır. AK Partinin başarılı olması, millete hizmet noktasında milletle buluşmuş olmasından kaynaklanmaktadır. Türkiye herkesin kendini ifade etmek istediği inancı ve kimliği ile yaşamaktan huzur duyduğu, şeref duyduğu bir ülke haline geliyor. Başörtüsü meselesi ayrıştırmaya değil toplumla buluşmamıza vesile olmuştur. Hiçbir şey ayrıştırmaya sebep olmamalıdır. Geldiğimiz nokta demokratikleşmede geldiğimiz nokta açısından da önemlidir. Ülkemiz ve milletimiz için bu adımın hayırlı olmasını diliyor, daha güçlü daha demokratik daha hür bir Türkiye için yürüyüşümüze devam etmeliyiz."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA