• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiyeye bir model olduk
09 Mayıs 2013 Perşembe 12:46

'Türkiyeye bir model olduk'

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında geçmiş dönemlerde başkanlık yapanlar ile oda kurullarında görev alanlar bir araya geldi.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nda geçmiş dönemlerde başkanlık yapanlar ile oda kurullarında görev alanlar bir araya geldi.
Hafta sonu yapılacak genel kurul öncesi Meslekte Birlik Grubu Müteşebbis Heyeti, geçmiş yıllarda oda başkanlığı yapanlar ve oda kurullarında görev alanları bir araya getirdi. Konya Mutfağında düzenlenen yemekli toplantıda eski oda başkanları söz alarak meslekte birliğin korunmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Konya SMMM Odası başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut başkan İsmail Turan konuşmasında, hizmetleri ve beraberlikleri sayesinde Türkiye’ye örnek bir tablo çizdiklerini söyledi. Turan, “Şuandaki tablo Türkiye’ye model. 1990 yılında kurulan odamızın ilk başkanı ve son başkanı burada bir arada. Meslek odamızda hizmet yapan çok değerli arkadaşlarım bir arada. Genel kurul öncesinde bir araya gelmekten, sizlerle istişare etmekten, sizlerden feyiz almaktan ve hep bir arada olmaktan dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz. İlerisi için bizlere ışık tutacak ve bu temel daha da sağlamlaşacaktır. Bu oluşumların temelinde harcı olanlara, emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz yalnızca Konya’da değil Türkiye genelinde tek ve örnek modeldir” dedi.
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet İçyer ise, eski yönetimlerin toplanmasını bir gelenek haline getirdiklerini ve bunu sürdüreceklerini söyledi. İçyer yaptıkları hizmetlere değinerek, “Türkiye’ye bir model olduk. Bu modelin yapı taşları hepinizin eseri. Hep beraber her yıl üzerine koyduğumuz sağlam tuğlalarla diktiğimiz oda binamız Türkiye’ye bir modeldir. Yola ilk çıkarken sözde değil özde birlik demiştik. Meslekte birliğin gerçek anlamını ortaya koyduğumuz tablo, işte bugün ki tablo” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA