• Konya17 °C

Gülşen Yılmaz

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye’nin günlüğünü tutuyoruz!

09 Ekim 2018 Salı 17:32

Gazetecilik hayatım Yeni Haber ile başladı.

Aslında haber hayatımda hep var olmuştu. Çocukluktan gelen gazete kupürü biriktirme sevdam vardı mesela. Orada burada bulduğum tarihi geçmiş gazete sayfalarını bile büyük bir zevkle okurdum. Fakat diğer bir idealim olan tarihe yöneldim. Eğitim hayatımı tarihçi olarak tamamladım.

Gazetenin de bende hep bir hobi olarak kalacağını düşünürdüm. Ama hayat beni Yeni Haber’e getirdi. Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ile tanışma fırsatını yakaladım. Ve kendimi genç, dinamik işine aşık insanların arasında buldum.

Yeni Haber şimdi 6 yaşında!

Evet, biz yerel bir gazeteyiz. Lakin bununla yetinmedik hiçbir zaman. Türkiye’nin ulusal havasını da kokladık. Gündemi sadece yerelden değil, ulusaldan da takip ettik.

Bununla da yetinmedik internet gazeteciliğindeki hızımızı da artırdık. Kendimize haber vermeyi misyon edinip, hayatımızın merkezine oturttuk.

Anlayacağınız sadece Konya’nın değil, Türkiye’nin günlüğünü tuttuk.

Gazetemizin bu başarısı aslında tesadüf değil. Düşünsenize 6 yıl gibi kısa bir sürede bu denli aşama kaydetmek için fedakâr ve azimli olmak gerekti.

Biz ve bizden önce gazetemize emek veren tüm arkadaşlarımız yalnızca bu minvalde ilerledik. Olmazları defterlerimizden silip, “Her gün bir önceki bir günden nasıl farklı olur?” sorusu ile gazetemize geldik. Çizgimizi böyle çizdiğimiz içinde hazırcı zihniyetten sıyrılıp her birimiz özel ve marjinal haberlerle gazetemizi süslemeye gayret ettik.

Elbette ki Yeni Haber Gazetesi’nin bu başarısının en büyük kaynağı okuyucudur. Hiç şüphesiz Yeni Haber sizlerden aldığı ilhamla yazın hayatına devam ediyor. Çünkü sizin eleştirileriniz ve tespitleriniz Yeni Haber’in yol haritasını belirliyor.

Yeni Haber şimdi bu kısa sürede kat ettiği koca koca yolların hakkını vermek için daha da çok çalışıyor. Gazetenin rengini de her geçen gün değiştirmeye devam ediyor.

 

Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA