• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye’nin darbeyi atlatmış olması Yüce Allah’ın takdiridir
15 Ocak 2017 Pazar 14:05

"Türkiye’nin darbeyi atlatmış olması Yüce Allah’ın takdiridir"

Şehir Konferanslarında “Öncesi ve Sonrası İle 15 Temmuz” konusunu anlatan Gazeteci Yazar Küçük, ülkesini seven insanın, siyasi görüşü ne olursa olsun ihanet etmeyeceğini belirterek, milliyetçi-muhafazakar kesimin cesur olması gerektiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şehir Konferanslarına Gazeteci Yazar Cem Küçük konuk olarak “Öncesi ve Sonrası ile 15 Temmuz” konusunu anlattı.

oncesi-ve-sonrasi-ile-15-temmuz-konusuldu-1.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de katıldığı konferansta ilk olarak 15 Temmuz’a gelinmeden önce FETÖ’nün devlet içinde yaptıklarını anlatan Cem Küçük, 2012 yılında yaşanan 7 Şubat MİT krizine dikkat çekti. “O saatten sonra bu iş yama tutmazdı” diyen Küçük, 7 Şubat olduktan sonra Fetullahçıların seçilmiş meşru hükümeti, Tayyip Erdoğan’ı devirmek için bir operasyona girişecekleri sinyallerinin geldiğini dile getirdi.

Konuşmasında 2013 yılında yaşanan Gezi hadisesine, dershane meselesine ve 17-25 Aralık sürecine değinen Cem Küçük, FETÖ’nün 2014 yılında MİT tırlarını durdurması, ayrıca Dışişleri’nde yapılan kozmik toplantının ses kayıtlarını yayınlamasının milli güvenlik ihlali olduğunu, bu olaylardan sonra devlet içindeki tarafsız hakim ve savcıların devlet tarafına geçtiğini ifade etti.

oncesi-ve-sonrasi-ile-15-temmuz-konusuldu-2.jpg

TÜRKİYE’NİN DARBEYİ ATLATMIŞ OLMASI YÜCE ALLAH’IN TAKDİRİDİR

15 Temmuz gecesi milletin olayı damarlarında hissettiğini kaydeden küçük, “Sayın Cumhurbaşkanımızı öldürmek istediler ama başaramadılar. Bu millet bunu damarlarında hissetti ve darbeyi önledi. Dünyanın 16. büyük ekonomisi olan, 22 ülkede aktif olarak etkili olan Türkiye’yi darbe teşebbüsü yapılan bir ülke konumuna getirdiler. Yurt dışındaki NATO subaylarının hiç biri geri dönmedi. Katiplerin, konsolosların bir kısım geri dönmedi. Bu arada PKK ile DEAŞ ile DHKPC ve terör örgütleri ile mücadele içindesin. 15 Temmuz’dan sonra 140 bin kişi devletten atıldı. Binlerce tutuklu var. Hala hakkında adli kontrol şartıyla yurtdışı yasağı olanları var. Emniyet müdürleri, bazı valiler, istihbaratçılar tutuklanmış. Bir ortaokuldaki edebiyat hocasının bütün generallere, polislere emir verdiği bir sistem varken Türkiye’nin bütün bu darbeleri atlatmış olması, Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesi, milletin duruşu tabi ki var, ama Yüce Allah’ın takdiridir” dedi.

oncesi-ve-sonrasi-ile-15-temmuz-konusuldu-3.jpg

Ülkesini seven insanın, siyasi görüşü ne olursa olsun ihanet etmeyeceğini kaydeden Küçük, bunun uzun soluklu bir mücadele olduğunu, milliyetçi-muhafazakar kesimin cesur olması gerektiğini dile getirdi.

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansın sonunda kitaplarını imzaladı.

oncesi-ve-sonrasi-ile-15-temmuz-konusuldu-6.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA