• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Türkiye’de artık yeni bir dönem başladı”
29 Ağustos 2014 Cuma 16:12

“Türkiye’de artık yeni bir dönem başladı”

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Bakanlar Kurulu’nun da açıklanmasıyla birlikte Türkiye’de artık yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve yeni Bakanlar Kurulu’nu tebrik etti, başarılar diledi. 
İş dünyası olarak artık gündemin ekonomiye odaklanmasını istediklerini belirten Başkan Kütükcü, “Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 62. Hükümetin Başbakanı, hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar Kurulumuzu tebrik ediyoruz. Türkiye’ye önemli hizmetlerde bulunacaklarına inanıyoruz. Yeni Bakanlar Kurulu’nun da açıklanmasıyla birlikte Türkiye artık her alanda yeni bir döneme girmiştir. Özellikle Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ‘büyük eğitim reformu ve Ar-Ge atılımı’ vurgusu iş dünyamızı memnun etmiştir. Bu iki konuda yapılacak reformlar, Türkiye’de yeni bir sanayi hamlesini başlatacak, ekonomiye ivme kazandıracaktır” diye konuştu.
Geçtiğimiz 12 yılda Türkiye’nin istikrar ve güven ortamında önemli başarılara imza attığını, tüm kötümser senaryoların ve beklentilerin aksine bir büyüme performansı sergilediğini vurgulayan Başkan Kütükcü, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Başbakanlığı’ndaki Türkiye’nin ekonomide yeni derinlikler kazanarak yükselişine devam edeceğini sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA