• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Türkiye sahipsiz değildir”
17 Ocak 2016 Pazar 13:15

“Türkiye sahipsiz değildir”

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Güçlü: “Nifak, kin ve fitne tohumları eken bölücü terör örgütünün cinayetlerini görmezden gelen sözde aydınlar, şunu bilmeliler ki; bu vatan asla sahipsiz değildir.”

Konya Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu adına kamuoyuna yazılı bir açıklama yapan genel başkan Dr. Mustafa Güçlü, “Bölücü ve yıkıcı terör örgütünün faaliyetleri ile cinayetlerini görmezden gelen sözde aydınlar, şunu bilmeliler ki bu vatan asla sahipsiz değildir” dedi.

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, sözde aydın müsveddelerine, sinemacılara, tabipler ve mimarlar odalarına yönelik olarak açıklamasında şunları dile getirdi:

“Türkiye üzerine oynanan oyunların bir parçası olarak ülkemizin Doğu ve Güneydoğu’sunda, yabancı ülke ve devletlerin desteklerini de arkalarına alarak milletimize ve devletimize yönelik bir isyan ve ayaklanma başlatan terör örgütüne destek vererek, Türk askeri ile güvenlik güçlerimizi yeren bir bildirinin altına imza atan ve meydanı boş bulduklarını zanneden ganaralaşmış aydın müsveddelerine, sinemacılara, tabipler ve mimarlar odalarına diyeceğimiz o ki…

Kendinizi köpeksiz köyde eli değnekli gezen ekmeksizlerden sanıyorsanız, aldanıyorsunuz!

Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatan topraklarını kanı ve canı pahasına korumaya çalışan Mehmetçikleri, güvenlik kuvvetlerini alçakça arkadan vuranlar, şehirleri ve yürekleri yakanlar şimdi de bebekleri öldürüyorlar. Kandan, irinden beslenen vatan haini teröristlere ve bölücü terör örgütlerine hiçbir şey demeyen bu sözde aydın müsveddelerine diyeceğimiz o ki…

Aziz Türk Milleti, devletiyle el ele vererek ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden vatan haini bölücü örgütlere karşı yılmadan hak ettikleri dilden cevabı dün nasıl verdiyse, bugünde ve gelecekte de verecektir.  Bin yıllık Kürt ve Türkmen kardeşliğini bozmaya çalışanlar, nifak, kin ve fitne tohumları eken bölücü ve yıkıcı terör örgütünün faaliyetleri ile cinayetlerini görmezden gelen sözde aydınlar, şunu bilmeliler ki; bu vatan asla sahipsiz değildir. PKK terörüne arka çıkanları, savunanları ve ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen vatan hainlerini lânetliyor ve bebek kâtillerine anlayacakları dilden cevap verilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Şehitlerimize taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şehit ile gazi ailelerinin acılarını paylaşarak geride kalanlara ve milletimize Yüce Mevlâ’dan sabr-ı cemil diliyoruz.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA