• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye Konyada buluşuyor projesi
29 Ocak 2012 Pazar 16:13

'Türkiye Konya'da buluşuyor' projesi

Mevlana Kalkınma Ajansının 2011yılı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı teklif çağrısına Türkiye Konyada Buluşuyor projesi ile başvuran Selçuklu Belediyesi destek almaya hak kazandı.
Mevlana Kalkınma Ajansı’nın 2011yılı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı teklif çağrısına “Türkiye Konya’da Buluşuyor” projesi ile başvuran Selçuklu Belediyesi destek almaya hak kazandı.
 
Selçuklu Belediyesi ile Mevka yetkilileri arasında sözleşme yapıldı. Sözleşme Mevlana Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birim Başkanı Çakan Tanıdık ile Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer tarafından imzalandı.
 
Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer, mali destek programının ve projenin genel amacının TR 52 Bölgesinde turizm çeşitliliğini sağlamak üzere sürdürülebilir turizm altyapısının iyileştirilmesine katkı sağlanması ve özel amacının da bölgenin turizme yönelik tanıtımına katkıda bulunulması olduğunu belirtti.
 
Gürbüzer, “Proje ile Konya üniversitelerinde öğrenim gören 80 öğrenci ile ailelerinden oluşan 240 kişi 2 gece ilimizde misafir edilecek. Bu sayede konukların ilimizi tanımaları sağlanarak birer turizm elçisi haline getirilmesi, görünürlük ve tanıtım faaliyetleri ile bölgenin turizm çeşitliliğinin artırılmasına katkı sağlaması gerçekleştirilecektir.” dedi.
 
Program Yönetim Birim Başkanı Çakan Tanıdık da projenin Selçuklu Belediyesi’ne ve bölgeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA