• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye çok önemli bir paketi oylayacak
12 Ağustos 2010 Perşembe 13:57

Türkiye çok önemli bir paketi oylayacak

AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü ve Hüsnü Tuna, Konyanın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Hasan Hüseyin Varolu ziyaret etti.

 

Anayasa Değişiklik Paketi’nin halkoylamasına sunulmasına artık sayılı günler kala AK Parti Konya İl Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü ve Hüsnü Tuna, Konya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Hasan Hüseyin Varol’u vakıfta ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan  Hasan Hüseyin Varol, Sami Güçlü ve Hüsnü Tuna’ya referandum çalışmaları hakkında bazı tavsiye ve önerilerde bulundu. Referandum çalışmasının Türkiye için çok önemli bir fırsat olarak anlaşılmasının önemli olduğunun altını çizen Varol; “Türkiye’nin önüne çok önemli bir paket sunuluyor. İnanıyoruz ki halkımız bu pakete tüm içtenliği ile desteğini verecektir. Yalnız paketin içeriğinin daha fazla anlatılması ve anlaşılmasının sağlanması gerekmektedir. Bu konuda milletvekillerimize de çok iş düşmektedir. Özverili çalışmalarını daha da arttırmalılar” ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette kısa bir konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü ise sivil toplum kuruluşlarının Türkiye için çok önemli olduğunu, Konya’da da bu anlamda değerli STK’ların olduğunu dile getirdi. Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Hasan Hüseyin Varol’un da toplumun çok önünde bir şahsiyet olduğunun altını çizen Sami Güçlü; “Sivil toplum kuruluşları, toplumu bilgilendiren, uyaran ve doğru yönde yönlendiren önemli kuruluşlar. Bu anlamda kendilerinin önemli rollerinin olduğuna inandığımız için sık sık onları ziyaret ederek tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Hasan Hüseyin Varol hocamız da toplumun çok önünde olan bir kişilik. Bu kapsamda kendisinden tavsiyelerini önerilerini ve düşüncelerini almak için buradayız. Sağ olsunlar önemli bir ziyaret oldu. Yararlı konularda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

Kendilerini kabul ettikleri için Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Hasan Hüseyin Varol’a teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna ise özellikle Konya’da sivil toplum kuruluşlarının çok etkili ve önemli konumda olduklarını söyledi. “Konya STK’lar açısından çok şanslı” diyen Tuna açıklamasının devamında şunları dile getirdi; “Referandum çalışmalarımız kapsamında halkımıza daha faydalı ve doğru ne yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Sayın Hasan Hüseyin Varol hocamızın önemli tavsiyelerini aldık. Bunları mutlaka değerlendireceğiz. Kendisine bu bağlamda çok teşekkür ederiz”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA